Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Lomautetun ja irtisanotun työnhakijan palvelut 

Starttid:
28.11.2019 09:00
Sluttid:
28.11.2019 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Verkkoluennolla käydään läpi työnhakua lomautetun tai irtisanotun henkilön näkökulmasta. Valmennuksessa aikana käsitellään, mitä palveluita TE-toimisto voi tarjota lomautus- tai irtisanomistilanteeseen. Lisäksi tutustumme Työmarkkinatoriin ja Suomi.fi -palveluun. Luennolla kuullaan myös muutosturvan asiantuntijan puheenvuoro. 

Sisältö 

  • Lomautetun oikeudet ja velvollisuudet 
  • Työsopimuksen irtisanominen ja purku 
  • Mikä on muutosturva? 
  • TE-toimiston palvelut 
  • Työmarkkinatorin Hakupalvelu 
  • Suomi.fi 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittaudu verkkoluennolle 

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!