Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Tukea yksinyrittäjille ja freelancereille

Starttid:
9.4.2020 09:00
Sluttid:
9.4.2020 11:00
Typ:
Övriga, Företagarinfo, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Koronan vaikutuksia koetaan tällä hetkellä monen yksinyrittäjän ja freelancerin arjessa. Tilanteeseen on vastattu mahdollistamalla yksinyrittäjille ja freelancereille väliaikainen oikeus työttömyysturvaan yritysmuodosta riippumatta. 

Osallistumalla verkkoluennolle kuulet ajankohtaistietoa muutoksista ja uudistuksista yksinyrittäjien ja freelancereiden tukemiseen liittyen. Luento on suunnattu ensisijaisesti pirkanmaalaisille yksinyrittäjille ja freelancereille.

Sisältö 

  • Ajankohtaiskatsaus yrittäjän oikeudesta työttömyysetuuteen 
  • Ilmoittautuminen TE-toimiston asiakkaaksi
  • Yrittäjyysbuusti - apua yritystoiminnan pyörittämiseen alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineille
  • Mistä ja miten saan henkilökohtaista neuvontaa? 
  • Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia aiheeseen liittyen

Ilmoittautuminen  

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.   

Ilmoittautuminen verkkoluennolle  

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu ensisijaisesti Pirkanmaan TE-toimiston työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!