Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Aloittelijan CV maahan muuttaneille työnhakijoille

Starttid:
29.5.2020 13:00
Sluttid:
29.5.2020 15:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Verkkoluennon aikana opit, mikä on CV eli ansioluettelo ja miten käytät sitä, kun haet töitä. Osallistumalla luennolle opit tekemään itsellesi suomenkielisen CV:n tai parantamaan olemassa olevaa suomenkielistä ansioluetteloasi. Luennon aikana saat kouluttajalta tukea ansioluettelosi tekemiseksi. Maahanmuuttajille suunnattu luento pidetään selkosuomeksi ja etenee rauhalliseen tahtiin.

Sisältö

  • Miksi CV on tärkeä asiakirja työnhaussa?
  • Miten tehdään hyvä suomenkielinen CV?

Jos sinulla on jo olemassa vanha CV, ota se esille verkkoluennolle. Jos haluat työnhaun ohjaajalta palautetta asiakirjoistasi, voit lähettää CV:si verkkoluennon jälkeen osoitteella pirkanmaa@springhouse.fi. Palvelu on suunnattu Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!