Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Ota työnhaku haltuun

Starttid:
3.6.2020 09:00
Sluttid:
3.6.2020 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Tämä työnhaun verkkoluento on tarkoitettu juuri työnhakunsa aloittaneille henkilöille. Luennolta saat tietoa ja neuvoja, miten voit edistää työnhakuasi ja miten TE-toimisto on siinä apunasi. Verkkoluennolta jokainen osallistuja saa eväitä ja vinkkejä laatiakseen itselleen konkreettisen työnhakusuunnitelman.

Sisältö

  • Oman tilanteen kartoittaminen
  • Mitä on hyvä ottaa huomioon uudessa tilanteessa, miten tulee toimia, mistä saan tietoa ja apua?
  • Vinkkejä konkreettisen työnhakusuunnitelman laatimiseen ja apua oman työnhakutyylin löytämiseksi.

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!