Kalender

« Tillbaka

Webinaari: Työhaastattelu

Starttid:
25.6.2020 10:00
Sluttid:
25.6.2020 11:30
Platsen:
Verkko
Typ:
Webinaari
Region:
Pohjois-Pohjanmaa
Beskrivning:

Jännitätkö työhaastatteluja? Onko sinulla haasteena tuoda omaa osaamistasi esiin työhaastatteluissa? Tule mukaan webinaariin, jossa saat vinkkejä työhaastattelussa pärjäämiseen

  • Miten menestyä työhaastattelussa ja soveltuvuustesteissä?
  • Työnhakijan rooli: valmistautuessa, haastattelun aikana ja haastattelun jälkeen
  • Ensivaikutelman merkitys
  • Videohaastatteluissa pärjääminen

Aika: 25.6. klo 10-11.30
Paikka: https://tyonhaunverkkopalvelu.webinarninja.com/series-webinars/2327/register

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.

Tulethan mukaan 10 minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioithan, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton.

Halutessasi voit ilmoittautua webinaariin jo aikaisemmin, jolloin saat sähköpostiisi suoran linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaariin. Osallistumalla yhteen webinaariin rekisteröidyt koko sarjaan, eikä uutta rekisteröitymistä tarvitse tehdä seuraavaan webinaariin vaan sähköpostiisi tulee suorat linkit kaikkiin webinaareihin.