Kalender

« Tillbaka

Trube Oy hakee RekryKoulutuksella leipomotuotantoon tekijöitä

Starttid:
27.8.2019 14:00
Sluttid:
27.8.2019 15:00
Platsen:
Kuopio ja MessiLive.fi
Typ:
Utbildningsinfo, Rekryevenemang
Region:
Norra Savolax
Beskrivning:

 

Nyt on mahdollisuus päästä töihin leipomotuotantoon F.K. Trube Oy:lle RekryKoulutuksen kautta
Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammatillista osaamista, jotta heillä on tieto ja taito työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti koulutuksen päätyttyä. Alaan liittyvä koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömyyksiä valituksi tulemiselle. Leipomotuotannon monipuolisissa tehtävissä vaaditaan tarkkuutta, huolellisuutta ja kädentaitoja. Hakijalta edellytetään sitoutumista koulutukseen sekä halua työllistyä alalle. Tietopuolisessa koulutuksessa ja työssä selviytymisen edellytyksenä on hyvä terveys. Jauhopölyallergiselle tehtävät eivät sovellu.

Koulutusaika: 23.9. - 1.11.2019
Koulutuspaikka: Presidentinkatu 3, Kuopio ja Kellonkärki 8, Kuopio

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt työllistyvät F.K. Trube Oy:lle, ensin Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n työntekijöinä ja mahdollisesti myöhemmin suoraan F.K. Trube Oy:n palkkalistoille. Trube Oy on pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut leipomo. Makumaailmamme pohjautuu sadan vuoden perinteiseen käsityöosaamiseen yhdistyen luovasti nykypäivän vaatimuksiin. Leipomomme sijaitsee Kuopiossa, jossa meitä on 40 makujen ammattilaista.

Lisätiedot ja hakeminen: koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687479?searchPhrase=trube&&&announced=0&sort=1

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion tai Iisalmen TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä Iisalmen Messissä ja toisin päin.