Kalender

Työnantajatreffit: Attendo

Starttid:
10.10.2019 09:45
Sluttid:
10.10.2019 10:00
Platsen:
Helsinki
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Attendo etsii uusia työntekijöitä hoiva-avustajista sairaanhoitajiin! Töitä on tarjolla niin keikkalaisille kuin pitkäaikaisille työntekijöillekin. Tule Ohjaamo Helsinkiin tapaamaan Attendon rekrytoijia torstaina 10.10. klo 10.00!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00! Tilaisuus on suunnattu 18-29‒vuotiaille.

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Etsimme pääkaupunkiseudun hoiva- ja palvelukoteihimme sekä pitkäaikaisia työntekijöitä että keikkalaisia erilaisiin hoivatyön tehtäviin. Hoivakodeissamme työskentelee moniammatillinen ja monikulttuurinen työyhteisö, ja haemme vahvistusta tiimeihimme.
Tarjolla on laitoshuoltajan, hoiva-avustajan, lähihoitajan, sairaanhoitajan ja sosionomin työpaikkoja Helsingissä ja Vantaalla sekä vakituiseen että määräaikaiseen työsuhteeseen.
Edellytämme:
• tehtävään soveltuvaa tutkintoa
• aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
• sujuvaa suomen kielen taitoa
• tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkka määrittyy työtehtävän, työn vaatimustason ja työntekijän työkokemuksen mukaan esim. hoiva-avustajan palkka n.10, 75€/h alkaen ja lähihoitajan n. 12,2€/h.

Ilmoittaudu mukaan, Arja Kukkonen, p. 040 6555 403, arja.h.kukkonen@hel.fi!

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 10.10. kello 10-13!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!

OHJAAMO HELSINKI, FREDRIKINKATU 48, KAMPPI, AVOINNA MA-PE KLO 12-17!

Saapuminen Ohjaamo Helsinkiin.