Kalender

« Tillbaka

Teemaluento: Kaupunkiliikenteen työmahdollisuudet

Starttid:
10.12.2019 09:00
Sluttid:
10.12.2019 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Voisitko sinä olla yksi tulevaisuuden joukkoliikenteen tekijöistä? Kun näet itsesi joukkoliikenteen infran tehtävissä tai kenties bussin tai ratikan kuljettajan paikalla, osallistu verkkoluennolle. 

Verkkoluennolla käydään läpi Tampereen kaupunkiliikenteen työllisyysnäkymiä ja tutustutaan erilaisiin tehtäviin linja-auto- ja ratikkaliikenteen parissa. Luennolta saat myös vinkit alalle kouluttautumiseen, sillä esittelemme sinulle tulevia työvoima- ja rekrytointikoulutuksia sekä muita alan opiskelumahdollisuuksia.  

Sisältö 

  • Joukkoliikenteen työllisyysnäkymiä
  • Linja-auton- ja raitiovaununkuljettajan tehtävät sekä tehtävät infrassa
  • Kouluttautuminen ja opiskelu  

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

lmoittaudu verkkoluennolle 

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!