Kalender

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä etsii hoitajia kesäsijaisuuksiin

Starttid:
22.1.2020 14:00
Sluttid:
22.1.2020 15:00
Platsen:
Iisalmi ja MessiLive.fi
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Norra Savolax
Beskrivning:

Hei tuleva kesäsijaisemme!


Meillä Ylä-Savon Sotella on tarjota sinulle kesätyötä asumispalveluissa, kotihoidossa, osastopalveluissa, sisäisissä sijaisissa neljän kuntamme Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella sekä psykiatrisen- ja riippuvuusosaston työtehtävissä Iisalmessa eripituisiin sijaisuuksiin.

Olet varmaan monitaitoinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa ja erilaisissa työympäristöissä. Tärkein työn kohde on myös sinulle asiakas ja hänen hyvinvointinsa työkavereita unohtamatta.

Sinulla taitaakin olla jo soveltuva tutkinto (lähi-, perus-, sairaanhoitaja tai hoitoapulainen) tähän tehtävään tai kenties olet alalle opiskeleva, olette tervetulleita kaikki! Tarjoamme sinulle apuamme päivittää lääkelupasi, perehdytyksen, tukemme ja ohjauksemme sekä saat arvokasta työkokemusta. Kun kerrot itsestäsi jättäessäsi hakemusta niin kerrothan myös millaiset asiat elämässäsi ovat tärkeitä.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan niin katsotaan mitä yhteistä keksimme kesän ajalle! Täällä jo sinua odotetaan!

Lue lisää osoitteesta www.ylasavonsote.fi/tyonhakijalle

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko netissä www.MessiLive.fi , MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta. Voit myös seurata lähetyksiä livenä tai screeniltä paikan päällä joko TE-palvelut Messissä Kuopiossa (Kauppakeskus Apaja), Iisalmen Messissä (Karjalankatu 3) tai Varkauden Messissä (Wredenkatu 2).