Kalender

Kevytyrittäjyys ja yrittäjyys - webinaari

Starttid:
8.10.2019 09:00
Sluttid:
8.10.2019 11:00
Platsen:
Häme
Typ:
Webinaari
Region:
Tavastland
Beskrivning:

Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu kevytyrittäjyydestä ja yrittäjyydestä kiinnostuneille ja niitä pohtiville. Valmennuksessa saat kattavat perustiedot kevytyrittäjyydestä ja autamme sinua pohtimaan mahdollisuuksiasi aloittaa kevytyrittäjänä. Valmennuksen aikana käydään myös läpi, millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä ja kevytyrittäjänä tarvitaan sekä millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla. Valmennuksessa pohditaan yhdessä, mikä yrittäjyydessä kiinnostaa, innostaa, motivoi, ja mikä siinä askarruttaa.

Valmennuksessa saat ajankohtaista tietoa sekä erilaisia vinkkejä ja työkaluja omien yrittäjävalmiuksien tutkimiseen ja pohtimiseen – Onko minusta yrittäjäksi, onko minulla juuri yrittämiseen sopivia vahvuuksia ja valmiuksia aloittaa yritystoiminta? Voisiko kevytyrittäjyys olla sopiva ensimmäinen askel kohti yrittäjyyttä?   

Sisältö 

  • Mitä kevytyrittäminen ja yrittäminen ovat? 
  • Millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan? 
  • Millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla?
  • Kevytyrittäjyyden eri vaihtoehdot. 

Valmennus toteutetaan verkkokoulutuksena, jossa osallistujat tekevät erilaisia tehtäviä omien yrittäjävalmiuksiensa selvittämiseksi. Kaikki harjoitukset ovat vapaaehtoisia. Valmennuksen tarkoituksena on saada kuulijoissa aikaan omien yrittäjävalmiuksien pohdintaa ja kannustaa selvittämään omia realistisia mahdollisuuksiaan alkaa yrittämään.

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/328Iga2

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen onnistuu Chrome-, Firefox- tai Safari-selaimilla.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille