<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Ota työnhaku haltuun!

Starttid:
31.5.2019 09:00
Sluttid:
31.5.2019 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Tämä työnhaun verkkovalmennus on tarkoitettu juuri työnhakunsa aloittaneille. Valmennuksen aikana saat tietoa ja neuvoja, miten voit edistää työnhakuasi ja miten TE-toimisto on siinä apunasi. Valmennuksessa jokainen osallistuja saa eväitä ja vinkkejä laatiakseen itselleen konkreettisen työnhakusuunnitelman. 

Sisältö 

  • Oman tilanteen kartoittaminen 
  • Mitä on hyvä ottaa huomioon uudessa tilanteessa, miten tulee toimia, mistä saan tietoa ja apua? 
  • Vinkkejä konkreettisen työnhakusuunnitelman laatimiseen ja apua oman työnhakutyylin löytämiseksi

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.  

Ilmoittautuminen verkkoluennolle  

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. 

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.  

Tervetuloa mukaan!