Kalender

« Tillbaka

Työnantajatreffit: RTJ-siivous KY

Starttid:
15.10.2019 13:00
Sluttid:
15.10.2019 15:00
Platsen:
Helsinki
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Onko rakentaminen sinulla verissä? Olitpa sitten alasta kiinnostunut tai kokeneempi tekijä, RTJ-Siivous KY:llä on tarjolla töitä juuri sinulle! Tule tapaamaan työhaastattelijoita Itäkeskuksen Stoaan 15.10. klo 13.00!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan työnantajan pikahaastatteluun.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

RTJ on rakennusalan henkilöstövuokrausyritys, joka toimii mm. pääkaupunkiseudulla.

Etsimme työntekijöitä seuraaviin tehtäviin.

rakennussiivooja: Rakennussiivooja pitää työmaalla paikat puhtaana. Käyttää teollisuusimuria, putsaa/pesee paikkoja. Kantaa jätetavaraa lajitteluastioihin. Ei tarvitse olla koulutusta, ”maalaisjärjellä” pärjää hyvin!

rakennusmies: Rakennusmiehen tulee hallita lähes kaikki työmaalla tehtävät työvaiheet betonivalusta aina loppuviimeistelyihin asti. Raskaimpien töiden osalta työmaalla olevat nosturit ja muut koneet ja laitteet kuitenkin keventävät rakennusmiehen työtä. Työ vaatii silti hyvää fysiikkaa ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Rakennusmiehen koulutusvaatimus: rakennusalan perustutkinto ammattioppilaitoksessa tai talonrakennusalan ammatti- ja erikoisammattitutkinto.

rakennusapumies: Työmaan siivous/raivaus, kantotyöt, pintojen suojaustehtävät, lapiohommat sekä muita helpohkoja aputöitä (ei tarvitse olla koulutusta, kunhan fyysinen kunto hyvä!)

kirvesmies: Kirvesmiehen tehtävänä rakennustyömaalla ovat monenlaiset puurakentamiseen liittyvät työt sekä valmiiden muottien ja elementtien asennus. Kirvesmiehen työhön kuuluu myös paljon mittausta. Kirvesmiehen koulutuksella ja työkokemuksen kautta voi erikoistua esimerkiksi seuraaviin tehtäviin: elementtiasentaja, hirsirakentaja, ikkuna- ja ovirakenteiden asentaja, mittakirvesmies, puutalojen pystyttäjä, rakennuspuuseppä, sisustuskirvesmies ja kalusteasentaja. Ja näitä kaikkia haetaan.

torninosturin kuljettaja: Torninosturin kuljettaja käyttää nosturia rakennustyömaalla itsenäisesti, noudattaen turvallisia työtapoja. Torninosturin kuljettajan tehtävä vaatii peruskoulutuksen lisäksi erityispätevyyden eli torninosturin kuljettajan ajokortin.

maalari: Rakennusmaalarit työskentelevät sisällä ja ulkona uudis-, korjaus- ja entisöintikohteissa. Tehtäviin kuuluvat ammattitaitoa vaativat maalaus-, tapetointi-, pinnoitus- ja laatoitustyöt. Maalari voi suuntautua edelleen tasoitetöihin, julkisivumaalaukseen, entisöintimaalaukseen, korroosionestomaalaukseen tai puuteollisuuden pintakäsittelyyn. Maalarin koulutus: pintakäsittelyalan perustutkinto ammattioppilaitoksessa, maalarin ammatti- ja erikoisammattitutkinto tai pintakäsittelyn insinööri AMK.

etuputsi/paikkari: Etuputsityöt tarkoittavat yleisesti betonipintojen jälkitöitä. Etuputsi on tarkoitettu elementtienasennustyön jälkeen tehtäväksi betonipintojen viimeistelyksi ennen varsinaisia paikkaus- ja tasoitetöitä. Etuputsityössä elementti- ja valutöiden jälkeen pinnasta piikataan ja hiotaan pois betonipurskeita, roiskeita ja valumia. Koulutus: rakennusalan perustutkinto ammattioppilaitoksessa tai talonrakennusalan ammatti- ja erikoisammattitutkinto.

Palkka määräytyy TES:n mukaan, riippuen työkokemuksesta.

Kielivaatimuksena on suomi. Ei tarvitse osata täydellisesti, mutta on pärjättävä työmaalla sen kanssa. Kaikki ohjeet/perehdytykset ovat aina suomen kielellä.

Ota mukaan tulostettu CV!

lmoittaudu mukaan, Tuulia Rauhala-Kaltio tuulia.rauhalakaltio@hel.fi

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Itäkeskuksen Stoa (Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki) ti 15.10. kello 13-15!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!