<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

PERUUTETTU/Uravalmennus, kiinteistö- ja puhtaanapitoala

Starttid:
12.8.2019 09:00
Sluttid:
28.8.2019 15:00
Platsen:
Lahti
Typ:
Träningar
Region:
Tavastland
Beskrivning:

 

Lahdessa alkaa elokuun puolivälissä valmennus, jonka aikana yhdessä valmentajan kanssa pääset pohtimaan seuraavaa askelta urapolullasi. Voisiko seuraava työ- tai opiskelupaikka löytyä kiinteistö- ja puhtaanapitoalalta: kenties kiinteistön huolto-, siivous- ja kunnossapitopalveluiden parissa? Olisiko alanvaihto tässä vaiheessa paras työllistämistäsi edistävä siirto?

Valmennuksessa kartoitetaan lähtötilanteesi, työ- ja koulutushistoriasi sekä osaamisesi ja vahvuutesi, kirkastetaan seuraavat tavoitteesi ja tehdään yhdessä selkeä suunnitelma mitkä askeleet sinun täytyy ottaa tavoitteeseen päästäksesi. Valmennuksen aikana tutustutaan kiinteistö- ja puhtaanapitoalan erilaisiin työympäristöihin ja -tehtäviin, työnkuviin, työnantajiin ja heidän työntekijätarpeisiinsa, alaan liittyviin työvoimakoulutuksiin sekä ammatillisiin opintoihin. Valmennuksen aikana päivität myös työnhakutaitosi.

Yhdessä valmentajan kanssa rakennatte sinulle jatkosuunnitelman, jonka avulla pääset kohti tavoitettasi: työ- tai opiskelupaikka kiinteistö- ja puhtaanapitoalalla!

Varmista paikkasi valmennuksessa ja hae mukaan!

KURSSINUMERO: 687059

VALMENNUSPAIKKA:  Opiston Kunkku, Harjukatu 46, 15100 Lahti

______________________________________

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumiseen tarvitset yllä olevan kurssinumeron. Huomioithan, että ilmoittautuminen valmennukseen on sitova.

Antamasi tiedot lähetetään TE-toimistolle, jossa asiantuntija tekee palveluntarvearvion. Valmennuksiin valitaan ensisijaisesti työttömiä työnhakijoita, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vastaavaan palveluun. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, sinuun ollaan yhteydessä TE-toimistosta.

Ilmoittaudu tästä -painike

______________________________________

LISÄTIETOA VALMENNUKSESTA:

Hämeen TE-toimisto
mari.pirttiniemi@te-toimisto.fi
p. 0295 041 700

Spring House
info@springhouse.fi
p. 09 726 2800