<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Kuinka hyödynnän uusia digitaalisia palveluita?

Starttid:
29.5.2019 09:00
Sluttid:
29.5.2019 11:00
Platsen:
webinaari
Typ:
Webinaari
Region:
Nyland
Beskrivning:


Aika: 29.5.2019 klo 9:00-11:00
Paikka: Webinaari

Huom. webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta. Mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, ne voivat olla jossain määrin erilaisia Uudellamaalla. Muut aiheet ovat paikasta riippumattomia.

Verkkoluennon aikana käsitellään julkisten digitaalisten palveluiden tarjoamia mahdollisuuksia. Opit hyödyntämään uusia ja uudistuneita digitaalisia palveluita työnhaussa, palveluiden löytämisessä ja arjen asioinnin helpottamiseksi.  

Oma asiointi -palvelu on työnhakijan ja työnantajan palvelukanava 24/7. Verkkoasiointi mahdollistaa TE-palveluiden asiakkuuden hoidon ja yhteydenotot ajasta ja paikasta riippumatta. Luennon aikana opit käyttämään palvelua tehokkaasti ja ymmärrät paremmin sen käytettävyyttä.  

Työmarkkinatorin hakupalvelu on uusi tapa löytää omaa osaamista vastaavaa työtä. Valmennuksen aikana saat apua oman profiilin luomiseksi. Käyttämällä palvelua kehität työnvälityksen tulevaisuuden kohtaamisympäristöä ja olet uudenlaisen rekrytoinnin aallon harjalla.  

Suomi.fi -verkkopalvelu yhdistää julkiset palvelut ja antaa tietoa elämän erilaisiin tilanteisiin. Se tarjoaa julkisen hallinnon asiakkaille pääsyn omiin tietoihin sekä sähköisiin viesteihin ja valtuuksiin helposti yhdestä paikasta. Valmennuksen aikana tutustumme Suomi.fi -verkkopalvelun tarjontaan mm. lomakkeiden löytymisen ja yrittäjyyden osalta.

Sisältö
•Miten teen työllistymissuunnitelman Oma asioinnissa ja miten hyödynnän sitä työnhaussani? Miten jätän yhteydenottopyynnön?  
•Suunnitelman toteuttaminen ja työpaikka- sekä koulutusehdotukset Oma asiointi -palvelussa.
•Suomi.fi -verkkopalvelun mahdollisuudet ja hyödyntäminen
•Työmarkkinatorin hakupalvelu, profiili, avoimet paikat ym.

Pidä verkkopankkitunnukset käden ulottuvilla luennolle osallistuessasi ja voit samalla tutustua palveluihin.

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!