Kalender

« Tillbaka

Uravalmennus

Starttid:
26.8.2019 09:00
Sluttid:
20.9.2019 15:00
Platsen:
Asikkala
Typ:
Träningar
Region:
Tavastland
Beskrivning:

TÄHTÄIMESSÄ KOULUTUS TAI TYÖ

Asikkalassa alkaa elokuun lopulla uravalmennus, jonka aikana yhdessä valmentajan kanssa pääset pohtimaan seuraavaa askelta urapolullasi. Olisiko esimerkiksi alanvaihto tässä vaiheessa paras työllistämistäsi edistävä siirto tai tarvitseeko osaamisesi päivittämistä vastaamaan työelämän tämän hetkisiä tarpeita?

Valmennuksessa kartoitetaan lähtötilanteesi, työ- ja koulutushistoriasi sekä osaamisesi ja vahvuutesi, kirkastetaan seuraavat tavoitteesi ja tehdään yhdessä selkeä suunnitelma mitkä askeleet sinun täytyy ottaa tavoitteeseen päästäksesi. Valmennuspäivien välissä on työkokeilujakso, jonka aikana sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan itseäsi kiinnostavaan työpaikkaan.

Valmennuksen teemoja ovat muun muassa:

< >Oman osaamisen tunnistaminen ja näkyväksi tuominenUravaihtoehdot alueella ja kauempanaUusille urille? Uuteen ammattiin tähtäävät opiskeluvaihtoehdot, täydennyskoulutusPiilotyöpaikat ja verkostojen voima osana työnhakuaTyönhakuasiakirjojen päivittäminen ja sähköinen työnhakuVinkkejä: yhteydenotot, työhaastattelut, soveltuvuusarvioinnitValmennuksen yhteydessä on myös noin kuukauden mittainen työkokeilujakso. Mikä ala sinua kiinnostaa?

Valmennuksen tavoitteena on kirkastaa urasuunnitelmasi seuraava askel: tähtäimessä koulutus tai työsuhde!

Tervetuloa mukaan!

 

Valmennuksen kesto:

VALMENNUS  26.8.-20.9.2019 + TYÖKOKEILU  23.9.-25.10.2019 + VALMENNUS  28.-30.10.2019

KURSSINUMERO: 686485

VALMENNUSPAIKKA:  Kustaantalo, Kustaankuja 2, 17200 Vääksy

______________________________________

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumiseen tarvitset yllä olevan kurssinumeron. Huomioithan, että ilmoittautuminen valmennukseen on sitova.

Antamasi tiedot lähetetään TE-toimistolle, jossa asiantuntija tekee palveluntarvearvion. Valmennuksiin valitaan ensisijaisesti työttömiä työnhakijoita, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vastaavaan palveluun. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, sinuun ollaan yhteydessä TE-toimistosta.

Ilmoittaudu tästä -painike

______________________________________

LISÄTIETOA VALMENNUKSESTA:

Hämeen TE-toimisto
mari.pirttiniemi@te-toimisto.fi
p. 0295 041 700

Spring House
info@springhouse.fi
p. 09 726 2800