<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

Koulutusinfo: Full Stack -kehittäjä

Starttid:
2.9.2019 14:00
Sluttid:
2.9.2019 15:30
Platsen:
Tampere
Typ:
Utbildningsinfo
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Full Stack -kehittäjän koulutuksen tavoiteena on oppia toteuttaman nykyaikainen verkkopohjainen tietojärjestelmä mahdollisimman valmiista komponenteista joko taustajärjestelmäkehittäjän, käyttöliittymäkehittäjän tai molempien rooleissa. Koulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on jonkin verran ohjelmointikokemusta tai muutoin ohjelmoinnin perusteet hallinnassa. Koulutus on ensisijaisesti korkeakoulututkinnon suorittaneille, mutta voit hakea mukaan myös alemmalla pohjakoulutuksella.

Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä perusymmärrys modernin verkkopohjaisen taustajärjestelmä- ja käyttöliittymäsuunnittelun perusongelmista ja niiden ratkaisuista. Sen aikana opit itse havaitsemaan nykyaikaisiin järjestelmätoteutuksiin liittyvät teoreettiset suunnitteluongelmat ja niiden yleiset ratkaisut sekä ratkaisuihin soveltuvat työkalut. Teoreettinen viitekehys yhdistettynä vallitsevien käytäntöjen pohdintaan antaa sinulle hyvät valmiudet arvioida ja oppia nopeasti erilaisia toteutusteknologioita. Opintojen aikana sinua kannustetaan näkemään metsän puilta, valitsemaan oikeat teknologiat oikeaan käyttötarpeeseen ja löytämään paikkasi työelämässä ohjelmistokehitystehtävissä. 

Koulutus toteutetaan ongelmalähtöisellä opetusmenetelmällä kokopäiväisenä monimuoto-opetuksena, joka koostuu noin neljän kuukauden lähiopetusjaksosta ja neljän kuukauden työssäoppimisjaksosta yrityksessä.

Osallistu koulutuksen infotilaisuuteen maanataina 2.9. klo 14 ja jätä hyvä hakemus!

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, Tampere, esittelytila Satiini, 1. kerros.

Full Stack -kehittäjän koulutushakuilmoitus