<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Uudelle uralle!

Starttid:
4.9.2019 09:00
Sluttid:
4.9.2019 11:00
Platsen:
webinaari
Typ:
Webinaari
Region:
Nyland
Beskrivning:

Aika: 4.9.2019 9:00-11:00
Paikka:  Webinaari

Huomaathan, että webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta. Mikäli webinaarissa käsitellään TE-toimiston palveluita, ne voivat olla Uudellamaalla erilaisia. Muilta osin webinaarin aiheet ovat paikasta riippumattomia.

Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka mietit ammatinvalintaa, suunnittelet osaamisesi kehittämistä tai harkitset alanvaihtoa. Sen aikana saat vinkkejä ja apuja opiskelupaikan valinnan tueksi ja tietoa erilaisista opiskelumahdollisuuksista. Samalla saat vinkkejä oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden tunnistamiseen.

Sisältö
• Mistä saat tietoa ja ohjausta uravaihtoehtojen selkiyttämiseen?   
• Yleistä tietoa opiskelujen rahoituksesta ja opiskelumahdollisuuksista  
• Millaisia ammatinvalinta- ja koulutuspalveluita TE-toimisto tarjoaa?   

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, Tampere, esittelytila Satiini, 1. kerros.

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.    

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.    

Tervetuloa mukaan!