<< Tillbaka

Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Koulutuksesta työhön - työvoima- ja rekrytointikoulutukset tutuiksi

Starttid:
6.9.2019 09:00
Sluttid:
6.9.2019 10:00
Platsen:
webinaari
Typ:
Webinaari
Region:
Nyland
Beskrivning:

Aika: 6.9. klo 9:00-10:00
Paikka: webinaari

Verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille RekryKoulutuksista ja työvoimakoulutuksista kiinnostuneille. Saat tietoa siitä, mitä rekrytointi- ja työvoimakoulutukset ovat sekä miten ne auttavat työllistymisessäsi. Lisäksi käymme läpi ajankohtaisia ja haussa olevia koulutuksia.

Sisältö
•Perustietoa rekry- ja työvoimakoulutuksista
•RekryKoulutukset ja työvoimakoulutukset väylänä työllistymiseen
•Ajankohtaiset koulutukset

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.


Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.