Kalender

« Tillbaka

Finland Works -rekrytointitapahtuma

Starttid:
9.10.2019 11:00
Sluttid:
9.10.2019 17:00
Platsen:
Verkko
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Södra Österbotten, Södra Savolax, Tavastland, Sydöstra Finland, Kajanaland, Mellersta Finland, Lappland, Birkaland, Österbotten, Norra Karelens, Pohjois-Pohjanmaa, Norra Savolax, Satakunta, Nyland, Egentliga Finland
Beskrivning:

Finland Works on Euroopan laajuinen, verkossa toteutettava rekrytointitapahtuma, joka kokoaa yhteen sosiaali- ja terveysalan sekä teollisuustoimialojen yrityksiä ja osaajia. TE-palveluiden eurooppalainen työnvälitysverkosto (EURES) järjestää verkossa rekrytointitapahtuman, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen SOTE-alan ja teollisen alan osaajia muualta Euroopasta sekä suomalaisia työnantajia. Tapahtuma tukee myös Suomen sisäistä osaavien ammattilaisten ja vastavalmistuneiden liikkuvuutta. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, helppoa ja kannattavaa!

Aika: ke 9.10. klo 11-17
Paikka: verkossa osoitteessa https://www.europeanjobdays.eu/en/events/finland-works-0

Voit osallistua tapahtumaan mistä vain. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen sekä internetyhteyden. Tapahtuma on englanninkielinen.

Tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat Kaakkois-Suomen, Etelä- ja Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan TE- toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.