Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Sosiaalinen media työnhaussa

Starttid:
27.9.2019 09:00
Sluttid:
27.9.2019 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:

Valmennus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tietää enemmän sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhaussa. Sen aikana käydään läpi yleisimmät työnhaussa käytettävät sosiaalisen median kanavat, kuten LinkedIn, Facebook ja Twitter. Osallistuja saa tietoa muun muassa hyvän profiilin rakentamisesta, osaamisen kuvailemisesta, eri kanavien mahdollisuuksista ja hakujen toiminnasta. 
 
Sisältö 

  • Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaussa?  
  • Eri kanavien mahdollisuudet ja hakujen toiminta 
  • Minkälainen on hyvä profiili?  
  • Kuinka kuvaan osaamiseni? 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle 

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.  

Tervetuloa mukaan!