Kalender

« Tillbaka

Koulutusinfo: Urabooster non-stop

Starttid:
30.9.2019 12:30
Sluttid:
30.9.2019 15:00
Platsen:
Tampere
Typ:
Utbildningsinfo
Region:
Birkaland
Beskrivning:

Kun haluat saada varmuutta opintosuunnitelmiisi, hakeudu Uraboosteriin! Koulutuksessa tutustut eri uravaihtoehtoihin ja ammatteihin. Hankit valmiuksia suorittamalla ammatillisen koulutuksen tutkinnonosan sinua kiinnostavalta ammattialalta. Uraboosterin tavoitteena on ohjata nuoria työnhakijoita verkostoitumaan ja tutustumaan tekniikan ja palvelualan ammatteihin. Saat työkokemusta ja valmiuksia tuleviin jatko-opintoihin.

Urabooster on tarkoitettu ensisijaisesti 20-29-vuotiaille pirkanmaalaisille työnhakijoille, jotka eivät ole vielä päässeet jatko-opintoihin. Koulutuksen kohderyhmänä ovat erityisesti ylioppilaat, mutta voit tulla hyväksytyksi myös ammatillisella perustutkinnolla, jos tutkinto on sellaiselta alalta, jossa työllistyminen on vaikeampaa. Koulutukseen valittavilla on arvioitu tarve uudelleenkoulutukseen.

Tule hakemaan tarvitsemasi lisätiedot Uraboosterista maanantaina 30.9.2019 järjestettävästä infotilaisuudesta. Infotilaisuus järjestetään non-stop-periaatteella Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n Tampereen Valtatien toimipisteessä. Voit saapua paikalle sinulle sopivaan aikaan klo 12.30-15.00 välisenä aikana.

Paikka: Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK, Tampereen Valtatie 15, Tampere.

Tutustu koulutukseen ja jätä hyvä hakemus