Kalender

« Tillbaka

LinkedIn-profiili kuntoon TÄYNNÄ

Starttid:
28.11.2019 09:30
Sluttid:
28.11.2019 11:00
Platsen:
Helsinki
Typ:
Träningar
Region:
Nyland
Beskrivning:

Aika: torstaina 28.11. klo 9:30-11
Paikka: Helsinki, Kamppi (Antinkatu 1, 2. kerros)


Mikä on LinkedIn? Kuinka luoda kiinnostava profiili, jonka rekrytoijat huomaavat? Entä miten haen LinkedInin kautta työpaikkoja ja kenen kanssa verkostoidun? Mitä muut käyttäjät näkevät minusta?

Jos sinulla on jo LinkedIn-profiili, mutta nämä ja monet muut peruskysymykset LinkedInin käytöstä askarruttavat mieltäsi, on LinkedIn-profiili kuntoon -paja juuri sinulle. Puolentoista tunnin pituisessa aloittelijoille suunnatussa pajassa saat käytännön vinkkejä LinkedInissä toimimiseen. Pajassa käydään läpi muun muassa oman tilin asetuksia sekä profiilin eri toimintoja vetävän otsikon (Headline) kirjoituksesta mieleen jäävän tiivistelmän (Summary) luomiseen. Voit ottaa mukaasi kannettavan tietokoneen tai lainata pajan ohjaajilta, niin pääset muokkaamaan profiiliasi jo pajan aikana.

Tervetuloa LinkedIn-pajaan! Mukaan tarvitset vain tunnukset (käyttäjätunnus ja salasana), joilla pääset sisälle profiiliisi.

Pajaa ohjaavat Spring House Oy:n verkkoneuvojat.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu mukaan LinkedIn-pajaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen keskusta@springhouse.fi. Työpajan kesto on 1,5 h. Kerrothan viestissäsi mahdollisuudestasi käyttää omaa tietokonetta.