Kalender

« Tillbaka

TUUKS TÖIHIN? hoitoalalle -rekrytointikiertue

Starttid:
27.11.2019 14:00
Sluttid:
27.11.2019 16:00
Platsen:
Rauma
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Satakunta
Beskrivning:

Rekrytointikiertueen tavoitteena on löytää hoito- ja sosiaalialan työnantajille työntekijöitä. Työnantajien lisäksi mukana myös alan oppilaitoksia ja muita yhteistyökumppaneita.

HARJAVALTA
ke 27.11. klo 10 - 12
Sataedu, Myllykatu 10

Mukana Harjavallassa: Aspa Palvelut Oy, Attendo, Ikipihlaja Kuusama/Pihlajalinna, Kokemäen kaupunki, KVPS Tukena Oy/Hopeanuoli, KVPS Tukena Oy/Woimaamo, Lehmuskolo Oy, Yrjö ja Hanna Oy ja Porin kaupunki.
Mukana myös: SataEdu.

RAUMA
ke 27.11. klo 14 - 16
Valtion virastotalo, Aittakarinkatu 21

Mukana Raumalla: Attendo, Avustajakeskus, Hoiva MiMi Oy, Kantrai Oy, Omakoti Riekkomäki, Palvelukoti Kokkila, Porin kaupunki, Rauman kaupunki, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Touhula Varhaiskasvatus Oy ja  Yrjö ja Hanna Oy.
Mukana myös: Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja SAMK.

KANKAANPÄÄ
to 28.11. klo 10  - 12
TE-toimisto, Keskuskatu 42

Mukana Kankaanpäässä: Attendo, KVPS Tukena Oy/Tukena Kultakangas, Mehiläinen, Porin kaupunki, PoSa ja Sarastia Rekry Oy. 
Mukana myös: ASTe - Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi ja Sataedu.  

PORI
to 28.11. klo 14 - 16
TE-toimisto, Teljänkatu 5 (3. krs)

Mukana Porissa: Aspa Palvelut Oy, Attendo, Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n Porin Validia-palvelut, KVPS Tukena Oy/Hopeanuoli, Lehmuskolo Oy, Oral Hammaslääkärit, Pilke iltapäivätoiminta, Porin kaupunki, Satakunnan sairaanhoitopiiri ja Touhula Varhaiskasvatus Oy.
Mukana myös: ASTe - Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi, Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja SAMK ja Sataedu.

Rekrytointikiertueen järjestää Satakunnan TE-toimisto.