Kalender

« Tillbaka

Tutustu TE-palveluihin!

Starttid:
4.12.2019 14:00
Sluttid:
4.12.2019 15:00
Platsen:
Iisalmi, Kuopio ja MessiLive.fi
Region:
Norra Savolax
Beskrivning:

Etsitkö työpaikkaa?

Tiedätkö oikeutesi ja velvollisuutesi työnhakijana?

Kuinka voimme olla avuksi?

Tervetuloa tutustumaan Pohjois-Savon TE-toimiston palveluihin asiantuntijoidemme opastuksella! Lähetyksessä keskustelemme muun muassa työnhaun aloittamisesta, työtarjouksiin vastaamisesta sekä työhaastatteluun liittyvistä matka- ja yöpymiskustannusten korvaamisesta. Lähetyksen jälkeen on mahdollista jäädä ryhmätapaamiseen asiantuntijoiden johdolla Iisalmen, Kuopion ja Varkauden toimipisteillä.

Tarjoamme monipuolisesti tukea työnhakuusi – kysy rohkeasti juuri sinua askarruttavat kysymykset aiheeseen liittyen. Olemme täällä #TEitävarten!

Tutustu TE-palveluihin! -lähetyksiä tehdään syksyn 2019 aikana keskiviikkoisin klo 14. Syksyn lähetyksissä perehdytään tarkemmin mm. palkkatukeen sekä ammatinvalinta ja ura-ohjaukseen. Seuraa sivuiltamme tulevia lähetyksiä!

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion tai Iisalmen TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä Iisalmen Messissä ja toisin päin.