Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Vakityöhön vuokratyön kautta

Starttid:
21.11.2019 09:00
Sluttid:
21.11.2019 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:

 

Oletko kiinnostunut kuulemaan vuokratyöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista? Miten vuokratyön tekeminen voisi auttaa saamaan jatkossa vakituista työtä? Tämä verkkoluento sopii kaikille työnhakijoille ja vuokratyöstä kiinnostuneille. Verkkoluennolla myös vierailee StaffPoint Oy:n rekrytoinnin asiantuntija. 

Sisältö 

  • Mistä vuokratyössä on kysymys?
  • Kuinka työllistyn vuokratyöhön?
  • Vuokratyöläisen oikeudet ja palkkaus 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittaudu verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!