Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Ohi on! –ohjeita ja vinkkejä palvelusajan päättäneelle

Starttid:
21.11.2019 13:00
Sluttid:
21.11.2019 15:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Onko palvelusaikasi juuri päättynyt tai päättymässä? Tiedätkö, miten palvelusajan jälkeen kannattaa toimia työnhaussa tai koulutukseen hakeutumisessa? Tämä valmennus on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille ja erityisesti heille, kenelle aihe on ajankohtainen. Valmennuksesta saat neuvoja siihen, miten toimia, kun palvelus loppuu, eikä ole vielä tiedossa esimerkiksi työpaikkaa. Valmennuksen aikana tutustutaan, millaisia palveluita TE-toimistolla on sinulle tarjota.

Sisältö 

  • Työnhakijaksi ilmoittautuminen ja käytännöt
  • Ajankohtaiset TE-palvelut
  • Koulutusvaihtoehtoja
  • Työnhaku 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittaudu verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!