Kalender

« Tillbaka

Työnantajatreffit: HR Yhtiöt

Starttid:
28.11.2019 09:45
Sluttid:
28.11.2019 10:00
Platsen:
Helsinki
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Talvi on tulossa ja lumityöntekijöitä tarvitaan! HR Yhtöiden kautta pääset nopeasti töihin vaikkapa lumityöntekijäksi tai rakennusapulaiseksi. Tule haastatteluun ja varmista itsellesi työt talveksi tai pidemmäksikin aikaa! HR Yhtiöt Ohjaamon Työnantajatreffeillä torstaina 28.11. klo 10.00!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00! Tilaisuus on suunnattu 18-29‒vuotiaille.

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Meille on tärkeää, että henkilöstömme on motivoitunutta ja innostunutta kasvamaan ammatillisesti. Kasvamme jatkuvasti eri toimialoilla, joten meillä pystyt halutessasi myös vaihtamaa urapolkusi suuntaa. Etsimme tekijöitä eripituisiin työsuhteisiin keikkatyöstä pitkäaikaisiin.

Haemme nyt:

- Rakennustyöntekijöitä, rakennusapumiehiä, rakennustyömaiden loppusiivoojia (työturvallisuuskortti vaaditaan)

- Huoltoasemamyyjiä

- Lumityöntekijöitä

 

Edellytämme:

- Ahkeraa työasennetta

- 18 vuoden ikää

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Meillä on Hetipalkka-malli, jossa palkkapäivä on joka viikon perjantai. Hetipalkka-mallissa, tämän viikon tehdyt työtunnit maksetaan sinulle ensi viikon perjantaina.

Lisätietoa: https://hryhtiot.fi/

Ilmoittaudu mukaan: pauliina.jalola-korhosaari@te-toimisto.fi ja anne.marjaniemi@te-toimisto.fi! Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 28.11. kello 10-13!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä: https://youtu.be/HG3qKeIvkrI

Katso myös muut rekrytapahtumamme, Ohjaamon CV-pohjat ja linkkivinkkimme täältä: https://ohjaamo.hel.fi/miten-voimme-auttaa-sinua/etsitko-toita/

Saapuminen Ohjaamo Helsinkiin: https://youtu.be/M4q_ADOU-d8