Kalender

« Tillbaka

Työnantajatreffit: Onni Hoiva

Starttid:
5.12.2019 09:45
Sluttid:
5.12.2019 10:00
Platsen:
Helsinki
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Etsitkö ihmisläheistä työtä, johon et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai koulutusta? Haluatko omaan aikatauluusi sopivan työn? Tule henkilökohtaiseksi avustajaksi Onni Hoivalle! Työnantajatreffit 5.12. klo 10.00 Ohjaamo Helsingissä!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00! Tilaisuus on suunnattu 18-29‒vuotiaille.

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Oletko sosiaalinen, rehellinen, auttamishaluinen ja suhtaudut erilaisuuteen avoimin mielin? Tule mukaan mahdollistamaan asiakkaillemme elämä yhdenvertaisena muiden kanssa.

Haemme nyt koko Helsingin alueelle useille asiakkaille monenlaisiin tehtäviin henkilökohtaisia avustajia.

Työtä tehdään pääsääntöisesti asiakkaan kotona, ja työtehtävät sekä työn määrä vaihtelee asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Avustat asiakasta selviytymään niissä tehtävissä, jotka hän muuten tekisi itse, mutta ei vammansa tai sairautensa takia siihen pysty. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi avustamista päivittäisissä arjen askareissa (kuten siivous, ruuanlaitto, pyykinpesu, pukeutuminen, hygienian hoidossa avustaminen) tai avustamista harrastuksissa ja päivittäisissä toimissa kodin ulkopuolella (esimerkiksi kaupassa käynti, asiointi, harrastuksissa käynti).

Työaikoihin ja -määriin voit itse vaikuttaa, huomioimme työvuorojen suunnittelussa toiveesi ja elämäntilanteesi. Työtä tehdään sekä päivä- että iltavuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Henkilökohtaisen avustajan työhön ei ole tutkintovaatimusta. Voit siis hakea tehtävää, vaikka sinulla ei vielä olisi työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta asenteesi ja työskentelytapasi sopivat henkilökohtaisen avustajan työhön. Arvostamme luotettavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Uudet avustajat perehdytetään työtehtäviinsä.

ONNI hoivan henkilökohtaisena avustajana teet

  • Merkityksellistä työtä: työsi avulla apua ja hoitoa tarvitseva ihminen voi elää kotonaan omannäköistä, täyttä elämää.
  • Elämäntilanteesi mukaan joustavaa työtä: meillä on mahdollisuus tehdä joustavasti työtä erilaisissa rooleissa ja elämänvaiheissa.
  • Töitä osana kehittyvää ja kasvavaa yhteisöä: ONNI hoiva on kasvava ja kehittyvä yhteisö, jossa on mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa hoiva-alan osaajana.

Saat käyttöösi henkilöstöetumme Restelin palveluihin.

Liity ammattitaitoiseen ja energiseen joukkoomme ja tule rakentamaan hyvää elämää yhdessä!

Meillä Med Groupissa sinulla on ONNI tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. Lue lisää: www.onnihoiva.fi

ONNI on omannäköistä, täyttä elämää!

Merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 5.12. kello 10-13!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä: https://youtu.be/HG3qKeIvkrI

Katso myös muut rekrytapahtumamme, Ohjaamon CV-pohjat ja linkkivinkkimme täältä: https://ohjaamo.hel.fi/miten-voimme-auttaa-sinua/etsitko-toita/

Saapuminen Ohjaamo Helsinkiin: https://youtu.be/M4q_ADOU-d8