Kalender

« Tillbaka

Rekrytointi-info: Monetra Rekrytointipalvelut

Starttid:
25.11.2019 13:00
Sluttid:
25.11.2019 14:00
Platsen:
Oulu
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Pohjois-Pohjanmaa
Beskrivning:

Monetra Rekrytointipalveluiden sijaisrekrytointi tarjoaa työnhakijoille monipuolisia mahdollisuuksia!

Oletko kiinnostunut lyhytaikaisista työkeikoista, joita voit tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan? Monetra Rekrytointipalvelut välittää eri alojen sijaisia päivittäin satoihin eri kohteisiin. Sijaisia tarvitaan tällä hetkellä sosiaali- ja terveysalalle, opetus- ja varhaiskasvatusalalle sekä ateria- ja puhtauspalvelualalle. Kestoltaan sijaisuudet ovat yhdestä päivästä kuuteen kuukauteen. Toimipisteet sijaitsevat Oulun ja lähikuntien alueella.

Työnhakija saa ilmoituksia tarjolla olevista sijaisuuksista, kun hän ilmoittautuu Kuntarekryn sijaisreserviin alla olevan linkin kautta. Kun työnhakija on ilmoittautunut Kuntarekryyn, hänen pitää ottaa yhteyttä osoitteeseen sijaisrekrytointi@monetra.fi ja pyytää hakemuksen aktivointiin tapaamisaika. Kun ilmoittautuminen on kaikilta osin valmis, sijaistilauksen tullessa hakuehdot täyttävät henkilöt saavat viestin työtilaisuudesta puhelimeensa tekstiviestillä tai keikkakalenterisovelluksen kautta. Nopein ilmoituksen kuittaaja saa työkeikan.

Sijaisuudet tarjoavat oivallisen näköalapaikan työelämään esimerkiksi opiskelijalle. Se tuo vaihtelua eläköityneen tai lyhytaikaista työtä haluavan arkeen. Sijaisuus voi olla hyvä ratkaisu myös, jos haluat kokeilla uutta alaa tai jos tarvitset työkokemusta. Se ollut monelle myös polku työelämään, pitempiin työsuhteisiin. Toisaalta sijaisuuksien tekeminen ei sido liiaksi, vaan voit itse päättää, mikä sopii tilanteeseesi parhaiten. Lyhyet, noin 3 päivän sijaisuudet riittävät täyttämään aktiivimallin aktivointiehdon, mutta eivät vaikuta saamiisi tukiin 4 viikon jaksolla.

Haluatko tietää lisää?

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä Monetra Rekrytointipalveluiden kanssa infotilaisuuden sijaisrekrytoinnista.

Aika: ma 25.11. klo 13 (kesto noin 1 tunti)
Paikka: TE-toimiston Oulun asiointipaikka (Torikatu 34-40)

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

Lisätietoja:
www.monetra.fi/keikkatyot
sijaisrekrytointi@monetra.fi