Kalender

« Tillbaka

Rekrytointi-info: N-Clean

Starttid:
25.11.2019 13:00
Sluttid:
25.11.2019 14:00
Platsen:
Kuusamo
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Pohjois-Pohjanmaa
Beskrivning:

N-Clean etsii palvelukseen lomaosakkeiden ja yleisten tilojen siivoojia sekä kerroshoitajia Rovaniemen, Ivalon, Levin, Saariselän, Ylläksen ja Salla-Kuusamon alueelle asiakaskohteisiinsa

Työ koostuu hotellihuoneiden, lomaosakkeiden, yleisten tilojen ja majoituskotien (kota) siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta ja kohteesta, jossa työskentelet. N-Clean etsii osa-aikaisia (vähintään 50 - 90 h / 3 viikossa tai enemmän) sekä ilta- ja viikonloppusiivoojia (10 - 45 h / 3 viikossa). Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Töitä on tarjolla noin marraskuun 2019 puolivälistä ainakin loppiaiseen 2020 asti, mutta mahdollisuus on työskennellä myös huhtikuun loppuun asti, joskin tammikuussa työtä on vähemmän.

Työtehtäviin etsitään henkilöitä, jotka ovat asiakaspalveluhenkisiä, näppäriä, joustavia, ahkeria ja luotettavia. Työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä uudet työntekijät perehdytetään tehtäviin. Ajokortti katsotaan eduksi. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti. N-Clean tarjoaa mahdollisuuden kimppa-asumiseen henkilökunta-asunnoissa Saariselän, Kittilä-Levin ja Ylläksen alueilla.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä N-Clean Oy:n kanssa infotilaisuuden avoimista työpaikoista.

Aika: ma 25.11. klo 13
Paikka: TE-toimiston Kuusamon asiointipaikka (Kitkantie 28, Kuusamo)

Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää ja kysymään N-Cleanin työmahdollisuuksista!