Kalender

« Tillbaka

Webinaari: Yrittäjyys ammattina

Starttid:
13.12.2019 09:00
Sluttid:
13.12.2019 11:00
Platsen:
Uusimaa
Typ:
Webinaari
Region:
Nyland
Beskrivning:

Aika: Perjantai 13.12. klo 9.00-11.00

Paikka: Webinaari

Huom! Webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta. Mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, eivät kyseiset asiat välttämättä koske Uusimaata. Muut verkkoluennon aiheet ovat kuitenkin paikasta riippumattomia.


Yrittäjyys ammattina -verkkoluento on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneille ja sitä pohtiville. Luennolla käydään läpi millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan, mitä yrittäminen on sekä millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla. Luennolla pohditaan yhdessä, mikä yrittäjyydessä kiinnostaa, innostaa, motivoi, ja mikä siinä askarruttaa.

Luennolla saat ajankohtaista tietoa sekä erilaisia vinkkejä ja työkaluja omien yrittäjävalmiuksien tutkimiseen ja pohtimiseen – Onko minusta yrittäjäksi, onko minulla juuri yrittämiseen sopivia vahvuuksia ja valmiuksia aloittaa yritystoiminta?

Sisältö:
•Mitä yrittäminen on?
•Millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan?
•Millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla?

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.


Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!