Kalender

« Tillbaka

Koulutusinfo: Osaajaksi vanhustyöhön Akaan kaupungille

Starttid:
11.12.2019 13:30
Sluttid:
11.12.2019 14:30
Platsen:
Akaa
Typ:
Utbildningsinfo
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Vanhustyössä työskennellään kunnissa, kuntayhtymissä ja yksityisellä sektorilla. Työpaikkoina ovat ikäihmisten ympärivuorokautisen hoiva- ja hoitopalvelun lisäksi kotihoito ja kotona asumista tukevat palvelut. Vanhustyöhön kaivataan tekijöitä turvaamaan hyvä hoito. Osaavalla hoidolla tuetaan iäkkään toimintakykyä ja pidetään yllä hänen omia voimavarojaan. 

Rekrytoivassa lähihoitajakoulutuksessa mukana oleva Akaan kaupunki osallistuu työnantajana koulutuksen opiskelijavalintaan ja työssäoppimisjaksot tehdään työnantajan tehtävissä. Tavoitteena on opiskelijan työllistyminen työnantajan palvelukseen valmistumisen jälkeen. Olethan varautunut tekemään vuorotyötä jo koulutuksen työssäoppimisajankohtina.

Infotilaisuudessa 11.12.2019 klo 13 alkaen kuulet lisätietoja tehtävistä, yrityksestä, koulutuksen toteutuksesta ja toimeentulosta. 

Paikka: Akaan kaupungintalon valtuustosali, 3. kerros, Myllytie 3, Akaa.

Lähihoitajan työ edellyttää hyvää psyykkistä ja fyysistä kuntoa. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat ammattitaidon keskeinen osa. Koulutukseen hakeva henkilö on alalle soveltuva henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan ja terveydentilaltaan. Hakijalle on eduksi alan kokemus ja tuntumaa alaan voi olla hankittuna esimerkiksi työkokeilun tai valmennuspalveluiden kautta.

Tutustu koulutukseen tarkemmin hakuilmoituksen kautta ja jätä hyvä hakemus