menu
Stäng
Stäng
Hoppa till innehåll

Den här sidan finns inte på svenska.

Uutiset

« Tillbaka

Tukea ja vinkkejä työnhakuun

Kainuun TE-toimisto tarjoaa asiakkailleen maksuttomia valmennuksia erilaisiin työelämään liittyviin tilanteisiin. Valmennusten avulla saat monenlaisia käytännön vinkkejä ja henkilökohtaista ohjausta oman työnhaun edistämiseen ja ammatin löytymiseen.

Työnhakuvalmennuksen (kesto 5 päivää) tavoitteena on parantaa ja tukea työnhakutaitoja siten, että saat valmiudet omatoimiseen työnhakuun eri kanavia käyttäen.

Oma urapolkuni-valmennuksella selkiytetään ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja, ammatilliseen koulutukseen hakeutumista ja kehitetään työelämävalmiuksia. Uravalmennus kestää 17 – 22 pv.

Työnhaun verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat parantaa työnhakutaitojasi ja saada välineitä työpaikan löytämiseen. Valmennuksen sisältö räätälöidään jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti. Sinulla on oltava valmiudet opiskella ohjatusti verkossa. Esite.

Startti työhön-valmennus on yksilöllistä valmennusta, jonka tavoitteena on edistää työhön sijoittumista ja tukea työssä pysymistä. Palvelu on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset henkilökohtaista tukea työpaikan etsimiseen, työsopimuksen solmimiseen ja/tai työsuhteen vakiinnuttamiseen. Esite.

Osaamis- ja ammattitaitokartoituksessa selvitetään ammatillisen osaamisen taso ja kehittämistarpeet suhteessa oman ammatin osaamisvaatimuksiin tai selkeytetään ammatillista suuntautumista. Esite.

Valmennuksista saat lisätietoa ja niihin voit ilmoittautua Kainuun TE-toimiston kautta. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön Oma asiointi-palvelun kautta. Viereisistä tapahtumista näet oman paikkakuntasi valmennukset ja löydät valmennuksien esitteet.


E-
tjänster

Kainuun soten rekrytointitilaisuus

MAJ 23 2018
on 23.05.2018
kl. 09:30
Kajaani

Työnhakuvalmennus

JUN 11 2018
må 11.06.2018
kl. 09:00
Kajaani

Työnhakuvalmennus vastavalmistuneille

JUN 25 2018
må 25.06.2018
kl. 09:00
Kajaani

Työnhakuvalmennus

JUN 25 2018
må 25.06.2018
kl. 09:00
Suomussalmi

Mer evenemang

Skriv ut