Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Tillbaka

Kansainvälisen kaupan osaajaksi -koulutusinfo

 

Oletko korkeasti koulutettu osaaja ja olet kiinnostunut kansainväliseen kauppaan liittyvistä työtehtävistä?

Koulutuksen aikana pääset auttamaan yritystä myynnin, asiakkuudenhallinnan, digitaalisen markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen, tuotteistamisen, kohdemarkkinakartoituksen, alihankinta- tai jälleenmyyntiverkoston kartoittamisen/rakentamisen tai toimipisteen perustamisen tehtävissä.

Koulutusaika: 7.1.2020 – 29.6.2020 Koulutus sisältää seuraavia aihealueita:

● Työelämätaidot, työnhaun tavat ja urasuunnittelu

● Henkilöbrändäys ja digitaalinen työnhaku

● Liiketoiminta ja liiketoiminnan kehittämiskokonaisuudet

● Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu

● Digitaalinen liiketoiminta

● Projektien suunnittelu, johtaminen ja hallinta

● Kansainvälinen liiketoiminta

● Markkinakartoitukset

● Työssäoppiminen ja työelämäprojekti

Työssäoppimisjaksojen sisältö suunnitellaan kunkin koulutukseen osallistuvan ja yrityksen kanssa yhteistyössä osallistuja/yrityskohtaisesti. Tavoitteena koulutettavalla on toteuttaa yrityksen kehittämisprojekti, josta syntyy yritykselle konkreettinen toteuttamissuunnitelma kasvuun/kansainvälistymiseen ja rahoitushakemus voidaan jättää. Työssäoppimispaikan kanssa sovitaan kehittämistehtävästä, jonka koulutukseen osallistuva tekee yritykseen, mm. yrityksen analysointi, kansainvälistymisedellytysten arviointi ja kehittämissuunnitelman laatiminen tai vaihtoehtoisesti markkinakartoituksen laatiminen, jos kehittämissuunnitelma on jo yrityksessä valmiina.

Lue lisää ja hae mukaan: bit.ly/2nvNJsN

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen www.messilive.fi ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä Iisalmen ja Varkauden Messissä.

Paikka: TE-palvelut Messi, Kauppakeskus Apaja, Kuopio


../common/calendar Startdatum: 22.10.2019
E-
tjänster