« Tillbaka

Joko olet ilmoittautunut mukaan 3.9.2019 järjestettävään Work in Lapland -rekrytointitapahtumaan?

Verkossa järjestettävä Work in Lapland -rekrytointitapahtuma kokoaa jälleen syyskuussa (3.9. KLO 11.00-17.00) Pohjois-Suomen työnantajat ja matkailualan työnhakijat eri puolilta Eurooppaa! Päivä toteutetaan konseptilla, jossa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat online-verkkotapahtumassa.

Työnantaja! Rekisteröitymällä tapahtumaan hyvissä ajoin yrityksenne saa kansainvälistä näkyvyyttä eri puolilla Eurooppaa. Hakemuksia yrityksen avoimiin työpaikkoihin voi tulla alustan kautta koko hakuajan. Ja ennen kaikkea löydätte tulevaan talvisesonkia varten tarvitsemianne osaavia työntekijöitä!

Työnhakija! Ilmoittaudu mukaan ja löydä tapahtuman kautta tuleva unelmiesi työpaikkasi! Tapahtumapäivänä pääset keskustelemaan yritysten edustajien kanssa ja voit saman tien järjestää itsellesi työpaikkahaastatteluita.

Myös kunnat, kehittämisyhtiöt ja matkailuyhdistykset voivat osallistua tapahtumaan virtuaalisen infopisteen kautta tuoden esiin tietoa mm. omasta toiminta-alueestaan sekä sen tarjoamista työ- ja asuinmahdollisuuksista sekä eri vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.

Tämänvuotisessa verkkotapahtumassa on jo nyt rekisteröityneenä iso määrä työnhakijoita ja luku kasvaa koko ajan! Myös työnantajia tulee tapahtumaan koko ajan lisää ja heidän tarjoamiaan työpaikkailmoituksia on jo nyt nähtävillä tapahtumasivulla osoitteessa: europeanjobdays.eu

Lisää tapahtumaan osallistumisen hyödyistä ja osallistumisohjeet työnantajille.

Lisätietoja:

eojd(at)te-toimisto.fi

www.europeanjobdays.eu

www.lapland.fi/fi/asuminen

www.lapland.fi/fi/asuminen/tyo


E-
tjänster