Aktuellt

« Tillbaka

Koulutuksen kautta töihin myynti- ja markkinointitehtäviin tai yrittäjäksi!

Ensi viikolla Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston Oulun asiointipaikassa järjestetään kolme tilaisuutta liittyen yritysten tarjoamiin työpaikkoihin ja yrittäjyyteen.

Tiistaina 30.5. Finnacta esittelee Loistomarkkinoija-koulutustaan, jonka kautta heillä on avoinna 5 työpaikkaa myynti- ja esimiestehtäviin yrityksessä.

Torstaina 1.6. Omapaja-toimintainfossa pääset kuulemaan, kuinka voit toimia yrittäjänä ilman oman yrityksen perustamista. Omapaja-toiminta ohjaa sinua yritysidean kehittämiseen ja testaamiseen sekä yrittäjyystaitojen opetteluun.

Perjantaina 2.6. vuorossa on kylpyhuone- ja saunaremontteihin erikoistunut Finello Suomi Oy, joka pitää rekrytointi-infon yrityksen avoimista myyntiedustajien ja asiakashankkijoiden työpaikoista.

 

Torstain tilaisuuteen voit osallistua myös asiointipaikoissamme Kuusamossa, Haapajärvellä, Ylivieskassa, Raahessa ja Pudasjärvellä sekä yhteispalvelupisteissä Kiimingissä, Utajärvellä ja Vaalassa (videoneuvotteluyhteydellä). Muut järjestetään asiointipaikassamme Oulussa (osoitteessa Torikatu 34-40).

 

Varaa aika kalenteristasi ja tule kuulemaan mielenkiintoisista työ- ja yrittäjyysmahdollisuuksista.


E-
tjänster