Satakunnan TE-toimisto

Satakunnan TE-toimisto on alueensa työmarkkinoiden asiantuntija. Toimipaikkamme sijaitsevat Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Harjavallassa.

Störningsmeddelanden

Störningar i telefon- och webbförbindelserna

 

Nyheter

« Tillbaka

Postin lakon vuoksi paperipostimme ei kulje 11. – 24.11.2019 - voit asioida normaalisti verkossa

Postin lajittelua ja jakelupalveluita uhkaavan lakon vuoksi kirjepostimme ei kulje 11. – 24.11.2019. Lakolla voi olla vaikutuksia postin läpimenossa pidempäänkin lakon aikaisen postin kasautumisen vuoksi.

Voit asioida aina turvallisesti verkossa Oma asiointi –palvelussa ja josta voit seurata niin määräaikoihin perustuvat ja reagoimista vaativat yhteydenotot kuin työllistymissuunnitelmasikin reaaliajassa.

Otamme Postin lakon toiminnassamme huomioon. Jos asiakkaalle on tarpeen lähettää postia, niin olemme asiakkaaseen Oma asiointi -palvelun lisäksi mahdollisuuksien mukaan yhteydessä myös puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Yrittäjä/työnantaja-asiakas
Huomioithan, että lakolla ei ole vaikutuksia maksatushakemuksista annettuihin määräaikoihin, vaan niiden tulee saapua päätöksen mukaisessa määräajassa

Lisätietoa

KEHA-keskus

Puhelinpalvelumme palvelevat sinua normaalisti.

TE-puhelinpalvelut

***

Due to PAU's strike concerning mail delivery services we will not be able to send paper mail during November 11-24.

The strike may cause delays in mail delivery for the remainder of this year, as mail that is undelivered during the strike piles up.

You can use Oma asiointi -e-service safely during the strike and stay up-to-date on any matters that require your attention, including matters regarding your employment plan and those that need to be resolved in a set period of time.

If the TE-office needs to send mail to the customer, the customer will be contacted via Oma asiointi -e-service and, whenever possible, by phone, e-mail or SMS.

TE telephone services

Entrepreneur/employer customer: please note that the strike will not affect deadlines concerning payment applications. Applications must arrive within the time period agreed upon in the payment decision.

For more information

Asiasta lisää TE-palvelujen valtakunnallisessa uutisessa.

te-palvelut.fi > Ajankohtaista

 


Mer aktuellt

E-
tjänster

TAPAHTUMAKALENTERI

Koulutusinfo: Puhtauspalvelualan RekryKoulutus

JAN 29 2020
on 29.01.2020
kl. 11:00
Pori

Työnhakuvalmennus

FEB 03 2020
må 03.02.2020
kl. 09:00
Pori

Työnhakuvalmennus

FEB 03 2020
må 03.02.2020
kl. 09:00
Rauma

KesäRekry2020

FEB 13 2020
to 13.02.2020
kl. 14:00
Pori

Mer evenemang