Äkkilähtö työhön!

Majoitus- ja ravitsemusalan sekä kauppa- ja myyntialan palvelu

  • Kohderyhmä: 3–6 kuukautta työttöminä olleet majoitus- ja ravitsemusalan sekä kauppa- ja myyntialan työttömät työnhakijat.
  • Osallistujat voivat olla alle 30-vuotiaita tai 30–50-vuotiaita.
  • Tarkoituksena on auttaa erityisesti nuoria saamaan jalansijaa kasvavilta aloilta.
  • Palvelusuhde kestää enintään 3+2 kuukautta.
  • Kahden kuukauden lisäajan voi saada, jos työnhakija-asiakkaan kohdalla valinta- tai rekrytointiprosessi venyy esimerkiksi valintaprotokollasta johtuen.
  • Oletko kiinnostunut tästä kokeilusta? Voit ottaa yhteyttä suoraan valitsemaasi palveluntuottajaan tai lähettää sähköpostia osoitteeseen pilotit.uusimaa@te-toimisto.fi. 

Voit valita itsellesi sopivimman palveluntuottajan tästä listasta:

------------------------------------------------------------------------------------

Me olemme mukanasi silloin, kun suuntaat kohti uutta työtä. Tarjoamamme palvelun tavoitteena on auttaa oman ammatillisen osaamisen ja vahvuuksien tunnistamisessa sekä niistä viestimisessä.

Lisäämme itsetuntoasi ja -varmuuttasi työhaussa, autamme toteuttamaan työnhakua aktiivisesti ja systemaattisesti, annamme asiantuntemusta työmarkkinoiden mahdollisuuksista, varmistamme laadukkaat työnhakudokumentit ja löydämme uusia töitä mahdollisimman nopeasti. Työelämä on muuttunut, ja löydämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun!

Lue meistä lisää täältä.

Ota meihin yhteyttä: Sara Harju, sara.harju[a]opteam.fi / p. 050 4437901

------------------------------------------------------------------------------------

Työllistimme viime vuonna lähes 2000 työntekijää palvelualan tehtäviin yhdessä Baronan kanssa. Etsimme koko ajan uusia työntekijöitä sekä suoraan asiakkaillemme että Baronan kautta vuokratyösuhteisiin. Rekrytointikonsulttimme tuntevat erityisen hyvin myynnin ja asiakaspalvelun roolit, mutta etsimme myös muihin palvelualan paikkoihin henkilöitä. Äkkilähtö työhön! -palvelussa henkilökohtainen työnhakuvalmentaja räätälöi jokaisen asiakkaan kanssa palvelukokonaisuuden, joka parhaiten auttaa häntä löytämään uuden työn. Valmentaja tukee henkilöä koko palvelun ajan. Lisäksi palvelussa on mukana mm. online-valmennuksia, rekrytointikonsultin tapaaminen, työnhaku -workshoppeja, tukea osaamisen tunnistamiseen ja videohaastatteluihin. Palvelun toteutuksessa yhdistämme Saranen Consultingin vahvan osaamisen työnhausta ja työmarkkinoista sekä Baronan laajan rekrytointiymmärryksen ja asiakaskontaktit.

Lue meistä lisää täältä.

Ota meihin yhteyttä: Tiina Kivikanto, tiina.kivikanto[a]saranen.fi / p. 0503206292

------------------------------------------------------------------------------------

StaffPoint-konsernissa saat käyttöösi sekä Spring Housen valmentajan että StaffPointin rekrytointikonsultin osaamisen. Tarjoamme yksilöllistä sparrausta juuri Sinulle räätälöitynä. StaffPoint Oy on hotelli-, ravintola- ja catering-toimialan markkinajohtaja Suomessa sekä vahva kaupan ja myynnin alan työllistäjä. Meillä on pääkaupunkiseudulla laaja asiakasyritysverkosto ja avoimia työpaikkoja tarjolla! Kauttamme voit päästä työtehtäviin myös muualle Suomeen, ja sesonki- ja matkailualalla haku on nyt päällä!

Meiltä monipuoliset uramahdollisuudet – aina johtotason headhuntingiin asti. Tule mukaan!

Lue meistä lisää täältä.

Ota meihin yhteyttä: p. 09 726 2800.

------------------------------------------------------------------------------------

Oma
asiointi

 

Tutustu:
F.E.C-koulutusohjelma: