menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Uudenmaan TE-toimisto

Näillä sivuilla kerrotaan Uudenmaan TE-toimiston asioimiskäytännöistä. TE-palveluiden laaja palvelutarjonta esitellään valtakunnallisilla te-palvelut.fi -sivuilla. Asiointi TE-toimiston kanssa tapahtuu ensisijaisesti verkossa Oma asiointi -palvelun kautta.

» Uudenmaan TE-palvelut heti käytettävissäsi

» Aktiivimalli - usein kysytyt kysymykset (UKK)

» Alkuinfo ja palvelut asiakkaalle
» Paikalliset palvelut
» Uudenmaan TE-toimiston asiakaskokemus- ja ohjevideoita

Uudenmaan TE-toimisto sosiaalisessa mediassa:

    
    EGR

Uutiset

« Takaisin

100 % palkkatuen htv-kiintiöt vuonna 2018 – kiintiötä on vapautunut

Valtion tulo- ja menoarvio rajaa kolmannelle sektorille myönnettävää 100 prosentin palkkatuella työllistämistä TE-toimistokohtaisella henkilötyövuosikiintiöllä (htv). Uudenmaan TE-toimiston kiintiö vuodelle 2018 on 495 htv.

Uudenmaan TE-toimisto on kohdentanut osan kiintiöstä työllisyyspoliittisille avustushankkeille, ja loput kiintiöstä on ollut muiden välityömarkkinatoimijoiden haettavana. Tästä työllisyyspoliittisille avustushankkeille kohdennetusta kiintiöstä on nyt vapautunut 100 % tukea muiden välityömarkkinatoimijoiden käyttöön. Hakemuksia vastaanotetaan.

Vapautunut kiintiö tulee käyttää vuoden 2018 puolella. Jotta kiintiön käyttö saadaan kohdentumaan tälle vuodelle, tulee työllistämisjaksojen alkaa mieluummin marraskuun mutta viimeistään joulukuun 2018 aikana. Jaksot saavat ulottua vuoden 2019 puolelle.

Palkkatukipäätöksiä tehdään hakemusten saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin vapautunutta kiintiötä riittää. Uusia päätöksiä voidaan tehdä kaikissa tilanteissa, kun tuen myöntämisen ehdot täyttyvät. Tukea voidaan myöntää myös tilanteessa, jos alkuvuonna määritelty hakijakohtainen 8 htv:n maksimiraja olisi täyttynyt.

Palkkatuen myöntäminen on edelleen mahdollista (ehtojen täyttyessä) työttömän työnhakijan työttömyyden kestosta riippuen myös 30 %, 40 % tai 50 % tukena. Lisätiedot: palkkatuen ehdot.

Yksittäisiin palkkatukitiedusteluihin liittyvää ohjeistusta antaa palkkatukiyksikkö: palkkatuki.uusimaa@te-toimisto.fi


Tulosta