menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Uudenmaan TE-toimisto

In English and other languages: Uusimaa TE office services in short.

Työnhakija: Uudenmaan TE-toimiston toimipaikkojen asiakastiloissa voi jälleen asioida lukuun ottamatta Itäkeskuksen ja Helsingin keskustan (Antinkatu 1) toimipaikkoja, jotka pysyvät suljettuina elokuun loppuun saakka. 

Joudumme rajoittamaan asiakkaiden ja itsepalvelupisteiden määrää huolehtiaksemme asioinnin turvallisuudesta. Huomiothan, että etukäteen sovitut asiakastapaamiset järjestetään toistaiseksi vain puhelimitse. Infotilaisuudet ja rekrytointitapahtumat jatkuvat verkossa elokuun loppuun (31.8.) saakka.

Pyydämme kuitenkin asiakkaitamme asioimaan jatkossakin ensisijaisesti verkossa tai puhelimitse. Jos sinulla on flunssan oireita, ethän tule sisään asiakastiloihimme. Löydät lisätietoa toimipaikoissamme asioimisesta tiedotteestamme.

Lue minkälaisia paikallisia palveluja tarjoamme työnhakusi tueksi tällä hetkellä. Jos koet huolta tai epävarmuutta työttömäksi jäämisen, lomautuksen tai yritystoiminnan äkillisen lakkaamisen vuoksi, psykologimme tarjoavat keskustelutukea

Tietoa koronatilanteen vaikutuksista TE-palveluihin ja ajankohtaisia uutisia löydät valtakunnallisilta sivuiltamme.

Työnantaja: Tietoa yritysten muutostilanteisiin löydät valtakunnallisilta sivuiltamme. Lue minkälaisia paikallisia palveluja tarjoamme työnantajan tueksi koronatilanteessa. Uudenmaan alueella yt-neuvotteluesitykset ja tiedot lomautuksista toimitetaan osoitteeseen: muutosturva.uusimaa@te-toimisto.fi. Huomioithan, että tämä sähköpostiosoite on tarkoitettu vain työnantajille.

Käsittelyajat: Työnhakijaksi ilmoittautumisen käsittelyaika vaihtelee hieman Uudenmaan alueen paikkakuntien välillä. Olemme nyt käsittelemässä 28.7.-3.8. Oma asiointi -palvelun kautta tulleita työnhakijaksi ilmoittautumisia (tilanne 4.8.2020).

Näillä sivuilla kerrotaan Uudenmaan TE-toimiston asioimiskäytännöistä. TE-palveluiden laaja palvelutarjonta esitellään valtakunnallisilla te-palvelut.fi -sivuilla. Asiointi TE-toimiston kanssa tapahtuu ensisijaisesti verkossa Oma asiointi -palvelun kautta.

» Alkuinfo ja palvelut asiakkaalle

Uudenmaan TE-toimisto sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn (TE-toimistojen yhteinen)

Uudenmaan TE-toimiston uutiskirje

Lue uusin uutiskirjeemme verkkosivuiltamme
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjearkisto

Oma
asiointi

Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu
Yritys-Suomi -puhelinpalvelu

Tutustu yrityspalveluihin osoitteessa suomi.fi

Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)

TAPAHTUMAKALENTERI

Uudenmaan palvelut tutuiksi (yli 30-vuotiaille)

ELO 06 2020
to 06.08.2020
klo 14:00
Verkossa

LinkedIn-profiili kuntoon

ELO 07 2020
pe 07.08.2020
klo 9:00
Verkossa

Visuaalinen CV

ELO 07 2020
pe 07.08.2020
klo 14:00
Verkossa

Oma asiointi tutuksi

ELO 10 2020
ma 10.08.2020
klo 11:30
Verkossa

LinkedIn-profiili kuntoon

ELO 11 2020
ti 11.08.2020
klo 9:00
Verkossa

Lisää tapahtumia

Tulosta