Ajankohtaista

« Takaisin

Uudenmaan TE-toimiston toimipaikat tarjoavat asiakaspalvelua normaalisti 1.6. lähtien

Uudenmaan TE-toimiston toimipaikkojen asiakastiloissa voi jälleen asioida maanantaista 1. kesäkuuta alkaen.

Asiakastilat avataan kaikissa Uudenmaan TE-toimiston toimipaikoissa lukuun ottamatta Helsingin keskustan (Antinkatu 1), Itäkeskuksen ja Espoon toimipaikkoja. Helsingin keskustan ja Itäkeskuksen toimipaikat pysyvät suljettuina elokuun loppuun saakka.

Pyydämme kuitenkin asiakkaitamme asioimaan jatkossakin ensisijaisesti puhelimitse tai verkossa.

Päivitämme asiointia ja palvelujamme koskevat tiedot verkkosivuillemme 1.6. mennessä.

Toimipaikat palvelevat arkisin klo 9-16

Toimipaikat ovat auki normaalien aukiolojen mukaisesti.

Hyvinkään, Järvenpään, Lohjan, Raaseporin ja Porvoon toimipaikat pidentävät aukioloaikojaan ja ovat kesäkuun alusta lähtien avoinna maanantaista perjantaihin. Pidentämällä kehyskuntien aukioloaikoja, voimme tarjota asiakkaillemme entistä yhdenmukaisemmat palvelut paikkakunnasta riippumatta. Pyydämme huomioimaan, että nämä toimipaikat ovat suljettuna lounasaikaan klo 12-13.

Turvallinen asiointi

Huolehdimme asiakkaidemme ja henkilökunnan turvallisuudesta toimipaikoissamme. Asiakastiloissamme saa olla maksimissaan 50 henkilöä kerrallaan ja tiloissa huolehditaan riittävistä turvaväleistä. Asiakaspalvelutiskeille asennetaan läpinäkyvät pleksilasit ja tarjolla on käsidesiä sekä puhdistuspyyhkeitä näppäimistöjä varten.

Itsepalvelupäätteet palautetaan asiakaskäyttöön, mutta niiden sijoittelussa huomioidaan turvavälit.

Toivomme, että myös asiakkaamme muistavat korona-ajan yleiset ohjeet

  • Älä tule, jos tunnet itsesi sairaaksi
  • Noudata turvavälejä
  • Muista käsihygienia

Asiakastilaisuudet yhä verkossa - Henkilökohtainen palvelu puhelimessa

TE-toimiston tiloissa normaalioloissa järjestettävät asiakastilaisuudet, kuten infotilaisuudet ja rekrytointitapahtumat, jatkuvat verkossa elokuun loppuun (31.8.) saakka.

Tästä linkistä pääset tutustumaan tarkemmin tarjolla oleviin paikallisiin palveluihimme.

Asiakkaiden henkilökohtainen palvelu ajanvarauksella järjestetään edelleen ensisijaisesti puhelimitse.  Myös Ohjaamot, työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu TYP ja Osaamiskeskukset palvelevat asiakkaitaan ensisijaisesti puhelimitse.

Lisätietoa koronaviruksen vaikutuksista

Tiedotamme erikseen mahdollisista muutoksista. Lue myös koronaviruksen vaikutuksesta TE-palveluihin valtakunnalliselta te-palvelut.fi-sivustolta.