Äkkilähtö työhön! ICT-, digi- ja markkinointiala

Ilmoittautuminen Äkkilähtö työhön! -palveluun on päättynyt. Mukana jo oleville asiakkaille palvelu jatkuu vuoden 2018 loppuun saakka.

Äkkilähtö työhön! -palvelu aloitettiin heinäkuussa 2016 vastaamaan erityisesti ICT-alan murrokseen Uudellamaalla ja sen tärkeimpänä tavoitteena on työnhakijoiden nopea pääsy töihin. Palvelua päätettiin jatkaa aina vuoden 2018 loppuun saakka. Nyt ilmoittautuminen palveluun on päättynyt, eikä uusia asiakkaita oteta enää mukaan.

Työttömyysajan lyhentämisen lisäksi palvelulla halutaan löytää ennakkoluulottomia ja tuoreita työnhaun tapoja sekä edistää yrittäjyyttä.

Palvelussa julkisen ja yksityisen työnvälityksen yhteistyö on tiivistä siten, että palvelun tuottaa viisi yksityistä työnvälityksen yritystä.

Perustiedot:

  • Palvelun kohderyhmä: 3–6 kuukautta työttömänä olleet ICT-, digi- ja markkinointialan työnhakijat
  • Palvelu kestää enintään 5 kuukautta
  • Palvelun ajalta asiakkaalle maksetaan samansuuruista työttömyysetuutta jota hän muutenkin saisi, status pysyy työttömänä työnhakijana

Ilmoittautuminen palveluun on päättynyt, eikä uusia asiakkaita oteta enää mukaan.

Ilmoittauduttuasi TE-toimisto tarkistaa vielä, että kuulut palvelun kohderyhmään. Valitsemasi palveluntuottaja on tämän jälkeen sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa.

Palveluntuottajat:

------------------------------------------------------------------------------------

Yksi toimintamme keskeisimmistä painopistealueista on ICT-, digi- ja markkinointiosaajien rekrytointi erityisesti asiantuntija- ja johtotason projektiluontoisiin ja vakituisiin tehtäviin.

Valmennus rakentuu tehokkaista ja monipuolisista moduuleista, jotka koostuvat henkilökohtaisista tapaamisista Sinulle nimetyn uravalmentajan kanssa, workshop-työskentelystä sekä itseopiskelusta uratyökaluja hyödyntäen. Valmennuksen aikana ansioluettelosi toimitetaan rekrytoijillemme, jotka arvioivat osallistujien sopivuutta avoinna oleviin työpaikkoihin.

Lue meistä lisää täältä.

Ota meihin yhteyttä: Tytti Salo, tytti.salo[a]manpowergroup.fi / p. 050 546 4659.

------------------------------------------------------------------------------------

Me olemme mukanasi silloin, kun suuntaat kohti uutta työtä. Tarjoamamme palvelun tavoitteena on auttaa oman ammatillisen osaamisen ja vahvuuksien tunnistamisessa sekä niistä viestimisessä.

Lisäämme itsetuntoasi ja -varmuuttasi työhaussa, autamme toteuttamaan työnhakua aktiivisesti ja systemaattisesti, annamme asiantuntemusta työmarkkinoiden mahdollisuuksista, varmistamme laadukkaat työnhakudokumentit ja löydämme uusia töitä mahdollisimman nopeasti. Työelämä on muuttunut, ja löydämme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun!

Lue meistä lisää täältä.

Ota meihin yhteyttä: Heidi Tähtinen / p. 040 716 3856

------------------------------------------------------------------------------------

Työllistimme viime vuonna yli 1200 työntekijää ict-, digi- ja markkinointialan tehtäviin yhdessä Baronan rekrytointitiimin kanssa. Äkkilähtö työhön! -palvelussa henkilökohtainen uravalmentaja räätälöi jokaisen asiakkaan kanssa palvelukokonaisuuden, joka parhaiten auttaa häntä löytämään uuden työn. Valmentaja tukee henkilöä koko palvelun ajan. Lisäksi palvelussa voi olla mukana mm. online-valmennuksia, rekrytointikonsultin tapaamisia, työnhaku -workshoppeja, tukea osaamisen tunnistamiseen ja videohaastatteluihin. Palvelun toteutuksessa yhdistämme Saranen Consultingin vahvan osaamisen työnhausta ja työmarkkinoista sekä Baronan laajan rekrytointiymmärryksen ja asiakaskontaktit.

Lue meistä ja palvelustamme lisää täältä.

Ota meihin yhteyttä: Tiina Kivikanto, tiina.kivikanto[a]saranen.fi / p. 0503206292

------------------------------------------------------------------------------------

StaffPoint-konsernissa saat käyttöösi sekä Spring Housen valmentajan että StaffPointin rekrytointikonsultin osaamisen. Tarjoamme yksilöllistä sparrausta juuri Sinulle räätälöitynä. Meiltä löytyy avoimia työpaikkoja eri toimialoilla myös korkeakoulutetuille.

Meiltä monipuoliset uramahdollisuudet – aina johtotason headhuntingiin asti. Tule mukaan!

Lue meistä lisää täältä.

Ota meihin yhteyttä: p. 09 726 2800.

------------------------------------------------------------------------------------

TalentGate Oy on asiantuntijasi työelämän muutoksissa. Olemme keskittyneet tukemaan ja ohjaamaan erityisesti korkeakoulutettuja ja muita kokeneita eri alojen ammattilaisia työnhakutyössa ja työn löytämisessä. Valmennamme satoja irtisanomisen kohteeksi joutuneita asiakkaitamme työnhaun teemoista. Valmennuksemme ja ohjauksemme on käytännönläheistä ja toimintaan tähtäävää sparrausta, jonka perusteella asiakkaalle muodostuu selkeä käsitys työnhakutyön tavoista, tyyleistä ja kanavista, joista asiakas valikoi omiin tavoitteisiinsa soveltuvan kokonaisuuden.  

Toimimme myös linkkinä työnhakijoiden ja yritysten välillä – vuosittain yli 200 korkeakoulutettua ja kokenutta osaajaa löytää kauttamme seuraavan paikkansa työelämässä ja kouluttautuu FEC-koulutuksissamme. Asiakkaamme arvostavat toimintaamme. Työnhakua koskevista valmennuksestamme asiakkaat ovat antaneet meille arvosanan 4,3 / 5 asteikolla 1 (heikko) - 5 (erinomainen). FEC-koulutustemme arviot ovat myös erittäin hyvällä tai hyvällä tasolla.

Lue meistä lisää täältä.

 

Palvelusta kirjoitettua:

20.10.2016 Yksityiset työnvälitystoimistot työttömien avuksi

7.7.2016 Nopeammin töihin, monipuolisempia keinoja työnhakuun

Palvelusta sanottua:

Oma
asiointi

 

 

Tutustu:
F.E.C-koulutusohjelma: