Työpolku- ja Urapolku -valmennuspalvelut

 

> In English here: Job Path and Career Path Training Services

> På svenska här: Träningstjänsterna Jobbvägen och Karriärvägen

 

Uudenmaan TE-toimiston valmennuspalvelut ovat uudistuneet!

Saat paljon tukea työnhakuprosessiisi sekä ryhmässä että yksilöllisesti. Tavoitteena on yhdessä valmentajan kanssa etsiä ja aloittaa työ, koulutus, työkokeilu, muu palvelu tai yrittäjyys.

Työpolku-valmennuspalvelu alkaa viiden päivän mittaisella työnhakuvalmennuksella, jossa saat hyvät valmiudet työnhakuun. Työnhakuvalmennuksen jälkeen valmennuspalvelu jatkuu yksilöllisen tarpeen mukaan kolme seuraavaa kalenterikuukautta.

Urapolku-valmennuspalvelu alkaa 15 päivän mittaisella uravalmennuksella, jossa saat hyvät valmiudet työnhakuun ja paljon tietoa työmarkkinoista, koulutuksista ja jatkomahdollisuuksista. Uravalmennuksen jälkeen valmennuspalvelu jatkuu yksilöllisen tarpeen mukaan kolme seuraavaa kalenterikuukautta.

Tutustu alla oleviin palveluntuottajien esitteisiin ja muuhun materiaaliin. Heiltä saat lisätietoja palvelusta. Voit valita itsellesi sopivan palveluntuottajan ja valmennuksen toteuttamispaikkakunnan.

Palveluntuottaja sopii kanssasi toimenpiteet siten, että työllistyminen tai muu ratkaisu voi kolmen kuukauden aikana toteutua. Palveluntuottajilla on erilaisia malleja, kuinka jatkopalvelua toteutetaan.

Voit hakea palveluun alempaa tältä sivulta löytyvän linkin kautta. Lomake siirtyy TE-palvelujen asiantuntijan käsittelyyn, joka tarkistaa tilanteesi ja palvelutarpeesi sekä päivittää tarvittaessa kanssasi työnhakusuunnitelman. Valmennuspalveluun osallistuminen on suositeltavaa kaikille, jotka eivät ole aikaisemmin käyneet työnhakuvalmennusta tai uravalmennusta. Mikäli TE-toimisto hyväksyy sinut mukaan palveluun, saat yhteydenoton puhelimitse palveluntuottajalta, jonka olet valinnut.

Aloittaessasi palvelun sitoudut osallistumaan siihen TE-toimiston ja palveluntuottajan ohjeiden mukaisesti siihen asti, kun palvelu päättyy, aloitat työn tai löydät muut tavoitellun ratkaisun.

  • Valmennuspalvelun aloittavan työnhakuvalmennuksen tai uravalmennuksen aikana olet työllistymistä edistävässä palvelussa, josta TE-toimisto tekee lausunnon työttömyysetuutesi maksajalle.
  • Päivittäinen kesto on 6 x 45 minuuttia, ja se sisältää sekä ryhmä- että yksilöohjausta
  • Palvelua voit saada suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
  • Työnhakuvalmennuksen ja uravalmennuksen jälkeisen palvelun aikana (n. 3 kk) statuksesi on työtön työnhakija eikä sen ajalta makseta kulukorvausta eikä se vaikuta työttömyysetuuteesi. Mikäli tämän jatkopalvelun aikana osallistut palveluntuottajan järjestämiin aktiivitoimiin, voit ilmoittaa osallistumisesi maksajalle ja maksaja harkitsee, täyttyykö esim. aktiivimallin säädösten edellyttämä aktiivisuusedellytys.

> Hakeudu Työpolkuun täältä <

> Hakeudu Urapolkuun täältä <

 

Alla on listattuna alueittain ensin Työpolku-valmennuspalvelun ja sen jälkeen Urapolku-valmennuspalvelun palveluntuottajat.

Työpolku-valmennuspalvelun palveluntuottajat alueittain:

Helsinki, Loviisa, Porvoo

Amiedu

Arffman Finland Oy

Helsingin Ura-instituutti Oy

 

Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Vantaa

Edupoli Oy

Hyria Business Institute Oy

VMP Group

 

Espoo, Hanko, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Vihti

Edupoli Oy

Luksia Koulutus Oy

VMP Group

 

> Hakeudu Työpolkuun täältä <

 

Urapolku-valmennuspalvelun palveluntuottajat alueittain:

Helsinki, Loviisa, Porvoo

Amiedu

Arffman Finland Oy

Helsingin Ura-instituutti Oy

 

Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Vantaa

 

Edupoli Oy

Hyria Business Institute Oy

Spring House Oy

 

Espoo, Hanko, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Vihti

Arffman Finland Oy

Edupoli Oy

Luksia Koulutus Oy

 

> Hakeudu Urapolkuun täältä <