Valmennukset

Lapin TE-toimistolla on runsas valikoima valmennuksia, joista voit valita tarpeisiisi sopivat! Valmennuksiamme ovat työnhaun ohjauspalvelut, NonStop –verkkovalmennus, työnhakuvalmennus, yrittäjyysvalmennukset sekä uravalmennukset.

Työnhaun ohjauspalvelut sisältävät työnhaun startti-infon, CV-netti kuntoon webinaarin sekä paljon muita työnhaunohjaus -webinaareja.

Työnhaun startti-info on nimensä mukaisesti tarkoitettu kaikille työnhakunsa aloittaneille. Infossa käydään läpi asiointia Lapin TE-toimistossa ja se sopii mainiosti myös pitempään työnhakijana olleille.

CV-netti kuntoon webinaarissa opit laatimaan hyvän ja toimivan CV-netti esittelyn ja saat ohjausta oman esittelysi laatimiseen.

Työnhaun webinaarit ovat verkossa toteutettavia infoja, joissa käydään läpi työnhaun eri aihealueita. Infoihin voit osallistua kotikoneeltasi. Valitse joukosta webinaarit, jotka parhaiten sopivat juuri sinun tilanteeseesi! Eri webinaarit aikatauluineen löydät tapahtumakalenteristamme.

NonStop -verkkovalmennus on henkilökohtaisesti räätälöitävä valmennuskokonaisuus, joka koostuu webinaareista ja yksilöohjauksesta. Valmennuksessa laaditaan yksilöllinen suunnitelma valmennuksesi sisällöstä, osallistut verkossa sinulle ajankohtaisiin webinaareihin ja saat ohjausta tarpeesi mukaan. Laadit myös työnhakusuunnitelman, joka ohjaa työnhakuasi eteenpäin valmennuksen jälkeen.

Kaikille työnhakijoille avoimissa työnhakuvalmennuksissa tutustutaan TE-toimiston palveluihin ja annetaan käytännön vinkkejä ja henkilökohtaista apua oman työnhaun edistämiseen.

Yrittäjyydestä kiinnostuneille tarjoamme eripituisia valmennuksia, jotka antavat valmiuksia ja vinkkejä yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen.

Muut uravalmennukset on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat tukea oman alan tai koulutuksen löytämiseen ja jatkosuunnitelman laatimiseen.

Myös Lapin ELY-keskus tarjoaa yrittäjille erilaisia valmennuksia ja kursseja.

ELY-keskuksen tapahtumakalenteri

Lisätietoja valmennuksistamme ja ilmoittautumisohjeet saat vasemmalta löytyvistä linkeistä. Etsi joukosta omaa tarvettasi parhaiten vastaava palvelu ja ilmoittaudu mukaan!


 

Oma
asiointi