Ammatinvalinta- ja uraohjaus

Oletko miettimässä suuntaa urallesi?

Psykologimme tarjoavat yksilöllistä, maksutonta ja luottamuksellista ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelua kaikille ja kaikenikäisille koulutus- tai työtilanteesta riippumatta.

Ammatinvalinta ja uraohjaus on asiakkaan ja psykologin välistä yhteistyötä. Aluksi psykologi haastattelee sinua. Lähtökohtana ovat toiveesi, edellytyksesi ja työalojen tarjoamat mahdollisuudet. Psykologi ei valitse puolestasi ammattia tai esitä sinulle listaa sopivista ammateista. Hän auttaa sinua etsimään vaihtoehtoja ja vertailemaan niitä. Tarvittaessa psykologin ohjaus sisältää soveltuvuustestejä, kotitehtäviä, työ- ja koulutuskokeiluja tai terveydentilan tutkimuksia. Tavoitteena on löytää vahvuuksiesi, kykyjesi, kiinnostuksesi ja terveydentilasi kannalta sopiva ratkaisu. Usein ohjauksessa päästään toteuttamiskelpoiseen suunnitelmaan. Toisinaan ohjausprosessi vain selventää tilannettasi, jolloin sinun on helpompaa jatkaa suunnittelua.

Psykologien tarjoamia ammatinvalinta- ja uraohjauspalveluja on saatavissa seuraavissa  toimipaikoissamme: Turku, Salo, Loimaa ja Uusikaupunki.
Turussa ja Salossa palvelemme myös ruotsin kielellä.

Ajanvaraus TE-toimiston psykologille, Varsinais-Suomen TE-toimisto

Ajan voit varata tulostamalla ja täyttämällä ajanvarauslomakkeen. Lähetä lomake postissa tai tuo henkilökohtaisesti siihen paikkaan, josta ensisijaisesti haluat palvelua. Voit myös skannata täytetyn lomakkeen ja lähettää sen sähköpostitse: psykologipalvelut.varsinais-suomi(at)te-toimisto.fi

Ajanvarauslomake (pdf, 345 kt)


Valtakunnallinen puhelinohjaus ilman ajanvarausta

Puh. 0295 020 720, ma ja to klo 12.00–16.00.
Pääset heti keskustelemaan uraohjauksen psykologin kanssa.


Valtakunnallinen puhelin- tai video-ohjaus ajanvarauksella

Varaa aika sähköpostilla: tyolinja.uraohjaus(at)te-toimisto.fi  

  • Kerro aikaa varatessa haluatko keskustella puhelimessa vai videolla ja kerro nimesi ja puhelinnumerosi.
  • Psykologi soittaa sinulle sovittuna puhelinohjausaikana.
  • Video-ohjaukseen tarvittavan linkin saat sähköpostiisi 1-2 päivää ennen sovittua aikaa.

Tekniset ohjeet uraohjaukseen videoyhteydellä

Oma
asiointi