Meyer Turku

Meyer Turku on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Yhtiö tarvitseekin  monipuolisesti satoja uusia osaajia laivaprojektien suunnittelemiseen ja toteuttamiseen.

Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Meyer Turulla tarjolla olevat työtehtävät haastavat kehittymään jatkuvasti laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Ennätyksellinen tilauskanta tuo ennennäkemätöntä jatkuvuutta myös alihankintaketjun yrityksille.

Meyer Turku Shipyard
Meyerin telakka sijaitsee Turussa, Pernon kaupunginosassa lähellä Raision rajaa. Bussilla nro 42 pääsee telakan portille saakka.

Telakan sijainti kartalla

Koulutukseen

Sinä, jota tekniikka, tekeminen ja uuden oppiminen kiinnostavat, hakeudu töihin RekryKoulutus-väylän kautta. Kiinnostuksestasi kasvaa osaamista, josta voit olla ylpeä.

Ajankohtainen Rekry-koulutus (haku meneillään)

Töihin

Sinä, joka jo olet osaaja, ja haluat antaa panoksesi maailman parhaiden risteilijälaivojen rakentamiseen, seuraa Meyerin Turun telakan avoimeen hakuun avautuvia tehtäviä tai lähetä avoin hakemus yrityksen oman verkkosivuston kautta.

Meyer Turku, avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Lounais-Suomi houkuttelee lisää osaajia Töihin tänne! -kampanjan avulla
Töihin tänne!