Auto- ja meriteollisuuden tehostettu työnvälitys

Varsinais-Suomessa jyllää positiivinen rakennemuutos ja työpaikkoja syntyy etenkin auto- ja meriteollisuuden aloille. Tehostetun työnvälityksen pilotti auttaa sinua ottamaan kaiken hyödyn irti tästä hyvästä työtilanteesta. Pilotin kautta kontaktoidaan vuoden 2018 loppuun mennessä 5000 työnhakijaa, joilla on edellytyksiä sijoittua auto- ja meriteollisuuden tai muihin teknologiateollisuuden työtehtäviin.

Kenelle palvelu sopii?

Oletko hetkellä työtön, lomautettu tai keikkatyösuhteessa tai nollatuntisopimuksella sellaisessa työsuhteessa, jossa ei ole ollut töitä viime aikoina? Jos joku edellä mainituista edellytyksistä täyttyy, niin sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan pilottiin.

Pilotissa saat henkilökohtaista valmennusta jonka päämääränä on löytää juuri sinulle sopiva työpaikka, tarvittaessa myös sinulle sopiva koulutuspaikka.
Samalla saat työnhakutaitosi ajan tasalle ja valittua sopivimmat kanavat ja keinot työnhakuusi. Valmennuksessa sinusta otetaan laadukkaat valokuvat CV:tä varten ja jos haluat, saat rakennettua itsellesi myös videoCV:n ammattitaitoisten valmentajien avulla.

Valmennukseen voit tutustua tarkemmin palveluntuottajan nettisivuilla.

Työnvälityspisteen palvelut

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
pilotti.varsinais-suomi(at)te-toimisto.fi

Oma
asiointi