Työhönvalmennus

Työhönvalmentajan avulla töihin

Vuosi 2017 on alkanut erittäin positiivisten tähtien alla. Varsinkin auto- ja meriteollisuus ovat nostaneet Varsinais-Suomen nousuun, jollaista ei ole vuosiin nähty. Työpaikkoja on avoinna enemmän kuin aikoihin – myös muilla aloilla kuin auto- ja meriteollisuudessa.

Nyt on sinun tilaisuutesi löytää työpaikka. Apunasi työnhaussa ovat työhönvalmentajat, joilla on kontakteja ja tietoa niin autotehtaasta, telakasta kuin muistakin työpaikoista. Etenkin autoteollisuus etsii tällä hetkellä tekijöitä moniin eri tehtäviin. Näistäkin asioista voit keskustella henkilökohtaisesti työhönvalmentajan kanssa, ilman sitoutumista.

Alta voit lukea lisää Turun seutukunnan työhönvalmennusta tarjoavista yrityksistä ja valita itse sinulle sopivan työhönvalmentajan. Palvelu on TE-toimiston asiakkaalle ilmainen.Työhönvalmennuksemme on tavoitteellista, yksilöllisesti toteutettua lähityötä, jossa tuki- ja ohjauskeskustelujen avulla laaditaan asiakkaalle työllistymissuunnitelma. Työhönvalmentajamme toimivat aktiivisesti yhdessä asiakkaan kanssa työllistymisen toteutumiseksi.

Voit ottaa yhteyttä seuraaviin henkilöihin:
Virtanen Pasi, lähiesimies, työhönvalmennus puh. 045 807 8323
Laaksonen Satu, työhönvalmentaja puh.050 523 5042
Lue lisääUseimmiten uuden työpaikan löytämisessä auttaa, että myös ajattelee ensin uudella tavalla. Mitä kaikkea voit tehdä niillä taidoilla ja kokemuksilla, joita sinulla jo on? Ratkaisu löytyy valmentajan kanssa. Cimson on uraohjauksen valtakunnallinen ammattilainen.

Valmentajamme voit tavata ohjaustiloissamme Turussa osoitteessa Kousankatu 1. Ilmainen ja kiekoton pysäköinti, bussit 10 minuutin välein.Lue lisää (www.cimsonkoulutuspalvelut.fi)Esite Föli-aikataulutKysy lisää tai varaa suoraan aika:
SähköpostiPuhelin 020 791 2974Infopiste Oy on vuosien aikana valmentanut tuhansia ihmisiä uuteen työhön. Palvelumme on henkilökohtaista ja valmentajiemme kokemuksen, ammattitaidon ja kontaktien avulla löydät nopean reitin töihin.

Etsimme kanssasi työpaikkaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteessa Satakunnantie 31, vain vartin kävelymatka kauppatorilta.

Katso esitteemme tästä (pdf, 2411 kt) Ilmoittaudu sähköpostilla tai soita palvelunumeroomme 040 669 4000.

Oma
asiointi