Työhönvalmennus

Työhönvalmentajan avulla töihin

Alueemme taloudessa menee lujaa. Varsinkin auto- ja meriteollisuus ovat nostaneet Varsinais-Suomen nousuun, jollaista ei ole vuosiin nähty. Työpaikkoja on avoinna enemmän kuin aikoihin – myös muilla aloilla kuin auto- ja meriteollisuudessa.

Nyt on sinun tilaisuutesi löytää työpaikka. Apunasi työnhaussa ovat työhönvalmentajat, joilla on kontakteja ja tietoa niin autotehtaasta, telakasta kuin muistakin työpaikoista. Etenkin autoteollisuus etsii tällä hetkellä tekijöitä moniin eri tehtäviin. Näistäkin asioista voit keskustella henkilökohtaisesti työhönvalmentajan kanssa, ilman sitoutumista.

Alta voit lukea lisää Varsinais-Suomen eri seutukunnissa työhönvalmennusta tarjoavista yrityksistä ja valita itse sinulle sopivan työhönvalmentajan. Palvelu on TE-toimiston asiakkaalle ilmainen.


Logo, Hyvinvoitipalvelut arjessa

Hyvinvointipalvelut Arjessa

Turun ja Loimaan seutu, Vakka-Suomi

Työhönvalmennuksemme on tavoitteellista, yksilöllisesti toteutettua lähityötä, jossa tuki- ja ohjauskeskustelujen avulla laaditaan asiakkaalle työllistymissuunnitelma. Työhönvalmentajamme toimivat aktiivisesti yhdessä asiakkaan kanssa työllistymisen toteutumiseksi.

Voit ottaa yhteyttä numeroon 045 807 8323

Verkkosivu


Logo, Cimson koulutuspalvelut

Cimson Koulutuspalvelut

Turun ja Loimaan seutu, Turunmaa

Useimmiten uuden työpaikan löytämisessä auttaa, että myös ajattelee ensin uudella tavalla. Paikallistamme yhdessä työnhaun valttikorttisi sekä pullonkaulat. Keskitymme työnantajia palvelevien hakutyökalujen tekemiseen, uusien paikkojen ideointiin ja yhteydenottojen tukemiseen. Usein työllistymiseen on vaikuttanut se, että valmennuksessa työnantajaa lähestyykin uudella tavalla. Sinä osaat – anna työnantajankin tietää se!

Cimson on uraohjauksen valtakunnallinen ammattilainen. Palvelu onnistuu suomen lisäksi englanniksi ja ruotsiksi.

Valmentajamme voit tavata ohjaustiloissamme Turussa osoitteessa Kousankatu 1. Ilmainen ja kiekoton pysäköinti, bussit 10 minuutin välein.

Lue lisää (www.cimsonkoulutuspalvelut.fi)Esite (pdf 487 kt)Föli-aikataulutKysy lisää tai varaa suoraan aika:
SähköpostiPuhelin 020 791 2974


Logo, Työelämän infopiste

Työelämän Infopiste

Turun ja Loimaan seutu, Turunmaa

Infopiste Oy on vuosien aikana valmentanut tuhansia ihmisiä uuteen työhön. Palvelumme on henkilökohtaista ja valmentajiemme kokemuksen, ammattitaidon ja kontaktien avulla löydät nopean reitin töihin.

Etsimme kanssasi työpaikkaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteessa Ratapihankatu 53 C, 1. krs, 20100 Turku.

Katso esitteemme tästä (pdf 1035 kt) Ilmoittaudu sähköpostilla tai soita palvelunumeroomme 040 669 4000.


Logo, Arffman

Arffman

Salon seutu, Kemiönsaari

Ammattitaitoiset valmentajamme työskentelevät päivittäin työllistymiseen ja urasuunnitteluun liittyvien ratkaisujen parissa. Työhönvalmennuksessa henkilökohtainen valmentaja tukee sinua työnhaussa tai uuden työsuhteen aloittamisessa. Sovit yhdessä valmentajasi kanssa, millaiset henkilökohtaiset toimenpiteet tukevat parhaiten juuri sinun työllistymistäsi. Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita voivat olla esimerkiksi oman osaamisen kuvaaminen ja markkinointi uudelle työnantajalle, työllistymisen erilaisten vaihtoehtojen arviointi, työhaastatteluihin valmistautuminen tai uudenlaisten uravaihtoehtojen suunnittelu.

Lue lisääTutustu Työhönvalmennukseen


Logo, Salon Seudun Koulutus Oy

Salon seudun koulutus Oy

Salon seutu

Tavoitteenamme on tukea sinua monipuolisesti työnhaussa ja työelämään siirtymisessä. Autamme työpaikan hakemisessa ja ohjaamme tarvittaessa myös työsuhteen alussa. Tavoitteena on löytää juuri sinulle sopiva ratkaisu. Valmennuksen kautta voimme tukea ja neuvoa myös työnantajaasi. Palvelemme suomen, englannin, ruotsin ja espanjan kielellä.

Salon seudun koulutus Oy:n työhönvalmentajat:
Anne Virta, p. 044 7704 480 tai anne.virta@sskky.fi
Päivi Nieminen, p. 044 7704 692 tai paivi.nieminen@sskky.fi


Logo, Opteam

Vakka-Suomen Henkilöstöpalvelu / Opteam

Vakka-Suomi

p. 02 8418 200 tai  0400 802 689 

 

Oma
asiointi