Työhönvalmennus

Työhönvalmentajan avulla töihin

Tarjoamme sinulle työhönvalmennusta, jonka tavoitteena on auttaa sinua työllistymään avoimille työmarkkinoille.

Valmennus on yksilövalmennusta joka räätälöidään tarpeidesi mukaan. Se painottuu työnhaun henkilökohtaiseen tukeen, sopivan työpaikan löytämiseen, työnhaussa tarvittavien asiakirjojen laatimiseen ja haastatteluun valmistautumiseen. Työhönvalmentajilla on tietoa eri alojen työllisyystilanteesta ja heillä on kontakteja työnantajiin, niin autotehtaalla, telakalla kuin muillakin työpaikoilla. Valmentajan ohjauksella löydät ja tuot esille osaamisesi ja vahvuutesi työmarkkinoilla. Palvelu on TE-toimiston asiakkaalle ilmainen.

Tutustu Varsinais-Suomen eri seutukunnissa työhönvalmennusta tarjoaviin yrityksiin. Työhönvalmennuksesta sovitaan henkilökohtaisesti.

Miten ilmoittaudun?
Lähetä meille yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta. Valitse pyynnön aiheeksi Työnhaun tukeminen ja kerro tarkemmin mistä haluat keskustella.

Voit myös kertoa että olet valmennuksesta kiinnostunut, kun olet yhteydessä TE-toimiston asiantuntijaan. Imoitautua voit myös soittamalla TE-toimiston henkilöasiakkaiden puhelinpalveluun tai lähettämällä meille sähköpostia.

Oma asiointiTE-toimiston yhteystiedot


Logo: Arjessa

Hyvinvointipalvelut Arjessa

Turun ja Loimaan seutu, Vakka-Suomi

Työhönvalmennuksemme on tavoitteellista, yksilöllisesti toteutettua lähityötä, jossa tuki- ja ohjauskeskustelujen avulla laaditaan asiakkaalle työllistymissuunnitelma. Työhönvalmentajamme toimivat aktiivisesti yhdessä asiakkaan kanssa työllistymisen toteutumiseksi.

Hyvinvointipalvelut arjessa verkkosivu


Logo, Cimson koulutuspalvelut

Cimson Koulutuspalvelut

Turun ja Loimaan seutu, Turunmaa

Cimson tarjoaa ratkaisukeskeistä, rentoa ja rohkaisevaa palvelua. Cimson on valtakunnallinen valmennustalo, joka on toiminut 30 vuotta työhallinnon kumppanina. Erityisosaamista ovat osaamisen tunnistaminen, työnhakijakuvan rakentaminen, eri alojen laaja tietämys sekä ammatinvalinnan ja urasuunnittelun ohjaus. Asiakkaan tukena tarvittaessa maksuttomat verkkopalvelut kuten videohaastattelutreeni sekä TyönhakuRedi-valmennus.

Cimsonin Työhönvalmentaja tukenasi-verkkosivulta löytyvät esiteet (suomi, ruotsi, englanti), tulo-ohjeet, tietoa tuloksista, saatua asiakaspalautetta ja palvelun esittelyvideo.

Työhönvalmentaja tukenasiCimson koulutuspalvelut verkkosivu


Logo:Navigaattori

Työelämän Infopiste Oy

Turun ja Loimaan seutu, Turunmaa

Navigaattorin avulla on vuosien aikana lähtenyt tuhansia ihmisiä uuteen työpaikkaan - joko suoraan tai koulutuksen kautta. Valmentajiemme kokemuksen, ammattitaidon ja kontaktien avulla sinäkin löydät nopean reitin töihin.

Navigaattorissa saat henkilökohtaista apua ja käytännön työkaluja työnhakuusi suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi osoitteessa Ratapihankatu 53 C, 1. krs, 20100 Turku.

Navigaattorin esittely verkkosivuilla


Logo, Arffman

Arffman

Salon seutu, Kemiönsaari

Ammattitaitoiset valmentajamme työskentelevät päivittäin työllistymiseen ja urasuunnitteluun liittyvien ratkaisujen parissa. Työhönvalmennuksessa henkilökohtainen valmentaja tukee sinua työnhaussa tai uuden työsuhteen aloittamisessa. Sovit yhdessä valmentajasi kanssa, millaiset henkilökohtaiset toimenpiteet tukevat parhaiten juuri sinun työllistymistäsi. Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita voivat olla esimerkiksi oman osaamisen kuvaaminen ja markkinointi uudelle työnantajalle, työllistymisen erilaisten vaihtoehtojen arviointi, työhaastatteluihin valmistautuminen tai uudenlaisten uravaihtoehtojen suunnittelu.

Lue lisääTutustu Työhönvalmennukseen


Logo, Salon Seudun Koulutus Oy

Salon seudun koulutus Oy

Salon seutu

Tavoitteenamme on tukea sinua monipuolisesti työnhaussa ja työelämään siirtymisessä. Autamme työpaikan hakemisessa ja ohjaamme tarvittaessa myös työsuhteen alussa. Tavoitteena on löytää juuri sinulle sopiva ratkaisu. Valmennuksen kautta voimme tukea ja neuvoa myös työnantajaasi. Palvelemme suomen, englannin, ruotsin ja espanjan kielellä.

Salon seudun koulutus Oy:n työhönvalmentajat:
Anne Virta, p. 044 7704 480 tai anne.virta@sskky.fi
Päivi Nieminen, p. 044 7704 692 tai paivi.nieminen@sskky.fi


Logo, Opteam

Vakka-Suomen Henkilöstöpalvelu / Opteam

Vakka-Suomi

p. 02 8418 200 tai  0400 802 689 

 

 

Oma
asiointi