Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa 11.-12.9.2019.

Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa starttaa syksyn

Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtuma tarjoaa yli 70 tilaisuutta edistää työllistymistä. Tilaisuuksia järjestävät pirkanmaalaiset työnantajat, kouluttajat sekä työllisyys- ja yrittäjyyspalveluita tarjoavat toimijat omissa tiloissaan keskiviikkona ja torstaina 11.-12.9.

Tapahtumassa liikutaan suoraan työn, koulutuksen ja palveluiden äärelle oman kiinnostuksen ja tarpeen mukaan. Tilaisuuksiin osallistumalla voi työllistyä, löytää koulutusta, kehittää työnhakua, verkostoitua tai avata oven aivan uudelle uralle! Kohtaamiset avointen ovien periaatteen mukaisesti mahdollistavat nopeamman työllistymisen, ja jopa työsuhteen välittömän solmimisen, sillä useissa tilaisuuksissa voi osallistua pikahaastatteluun.

 • Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtuman tilaisuudet järjestetään keskiviikkona ja torstaina 11.-12.9.2019. 
   
 • Mukana on yli 70 eri tilaisuutta, jotka ovat suunnattu kaikille työtä, koulutusta, työllisyys- ja yrittäjyyspalveluita tai työnhaun tukea tarvitseville.
   
 • Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja järjestetään avointen ovien periaatteen mukaisesti eri toimijoiden omissa tiloissa.
   
 • Tilaisuuksien kuvaukset, aikataulut ja sijainnit löytyvät kartalta osoitteesta bit.ly/MT2019kartta.
   
 • Löydät tapahtuman ja sen tilaisuudet myös Facebookista.

Yli 70 tilaisuutta edistää työllistymistä

Tapahtuman tilaisuuksissa eri alojen työnantajat, kouluttajat, yhdistykset ja työllisyyttä- ja yrittäjyyttä tukevien palveluiden tarjoajat kertovat toiminnastaan omissa tiloissaan. Tilaisuuksiin osallistumalla löytää työpaikkoja, koulutusta ja palveluita työnhaun tueksi. Tapahtuman aikana voi osallistua yli 70 eri tilaisuuteen!

Ota startti syksyn työnhakuun osallistumalla mahdollisimman moneen eri tilaisuuteen. Tapahtuman tilaisuuksien avulla voit työllistyä, kehittää työnhakuasi tai osaamistasi, verkostoitua tai avata oven uudelle uralle. Tutustu tilaisuuksiin oheisen kartan kautta. Kartalta löydät kaikkien tilaisuuksien kuvaukset, aikataulut ja sijainnit. Kartan käytettävyys paranee, kun avaat sen omaan ikkunaansa.

Tiedote Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtumasta

Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaan järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimisto ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut.

Mukana Matkalla työhön -tapahtumassa

Keskiviikkona 11.9.

Työtä

Koulutusta

Työllisyys- ja yrittäjyyspalveluita

Torstaina 12.9.

Työtä

Koulutusta

Työllisyys- ja yrittäjyyspalvelut

Tapahtuman markkinointimateriaalit

Lataa markkinointimateriaalit käyttöösi ja mainosta tilaisuuttanne. Linkin sisältö avautuu uuteen ikkunaan, josta voit tallentaa kuvan käyttöösi. Kaikki kuvat ovat png-formaatissa. 

Mainoskuva 1200 x 628 px (Linkkijulkaisu Facebook, Twitter ja LinkedIn)

Mainoskuva 1080 x 1080 px (Instagram)

Juliste A4 (210 x 297 mm)

Juliste A3 (297 x 420 mm)